Cuma, Mart 29, 2024

Avrupalı Hosting Şirketi ‘One. com’ 1,5 Milyon Müşterisi İle Cinven Grup’a Satıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2002 yılında Danimarka’da kurulan ‘One. com’, Avrupa’nın küçük ve orta ölçekli işletmelere alan adı ve web barındırma hizmetleri sunan Avrupa’nın önde gelen kuruluşlarından biridir. ‘One .com’, 270 çalışanı ve  1 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyor. Uluslararası özel sermaye şirketi  Cinven grup ‘One .com’un satın alınması ile ilgili Altıncı Cinven Fonu için cazip bir yatırım fırsatı olduğuna inandığını belirtti.

‘One. com’ Kurucusu ve CEO’su Jacob Jensen, “One .com’un kuruluşundan bu yana vizyonu, küçük ve orta ölçekli işletmelere ve prodüktörlere katma değerli ve kullanımı kolay çözümler sunmaktı” dedi. Açıklanan bilgiye göre Jensen Ceo görevine devam edecek.

Screenshot 6 2

Cinven, satın alma yoluyla büyümeyi ilgilendirdiğini söylüyor: “İşletmenin büyümesini organik olarak ve hızlandırmak için fırsatlar yaratmak istiyoruz.” Açıklamasında bulundu. Satın alma işleminin ise henüz ne kadar bir maliyet ile olduğunu belirtilmedi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler