Cumartesi, Nisan 27, 2024

Battlefield 5’in Yeni Modu Olacak Firestorm Hakkında Yeni Bir Video Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

20 Kasım 2018 tarihinde PC, Xbox One ve Playstation için çıkışını gerçekleştiren Battlefield 5, oyunu tam olarak beklentileri karşılayamadı ancak Electronic Arts firması oyuncu kitlesini arttırmakta kararlı gibi gözüküyor. Bugün sızan bir video ile oyuna yeni gelecek olan Battle Royale modu Firestorm hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Gün geçtikçe popülerliğini dahada arttıran Battle Royale moduna Electronic Arts’ın Battlefield 5 oyunuda katılıyor. Oyun çıkış yaptığından beri Battle Royale modunun nasıl olacağı oyuncular tarafından konuşuluyordu. Bu ay içerisinde oyun içine eklenmesi beklenen modun tanıtım videosu  BF 5 oyuncuları tarafından bulundu ve internet ortamına yüklendi.

Ortaya çıkan videoya bakıldığında yeni modun Solo, Duo ve Squad olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip olduğu görülüyor. Battle Royale oyunlarında artık klasikleşmiş olan uçaktan atlama animasyonu ile başlayacağız ve her oyunda 64 kişi bulunacak. Firestorm modunun ilginç yanı ise uçak, tank gibi araçların oyun içerisinde bulunacak olması.

Ekran Alıntısı 1

Ayrıca oyunda diğer modlarda bulunan sınıf sistemi bulunmayacak yani her oyuncu eşit olacak. Silah ise Common, Rare ve Epic olmak üzere üç farklı kategoride bulunacak. Aşağıda vermiş olduğumuz linkteki videoyu izleyerek bu mod hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler