Cuma, Mart 29, 2024

BenQ, Dünyanın İlk 4K HDR 16ms Oyun Projektörünü Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

BenQ TK700STi, güçlü bir oyun deneyimi için en keskin 4K çözünürlüğü 16 ms düşük input lag ve özel oyun modlarıyla birleştiriyor

Dünyanın bir Numaralı DLP projektör markası BenQ, yeni modeli TK700STi 4K Oyun Projektörü ile yepyeni bir oyun projektörü segmentini başlatıyor ve kullanıcılara performanstan ödün vermeden birinci sınıf bir hepsi bir arada eğlence için 16 ms
düşük input lag değeriyle benzersiz 4K çözünürlük kombinasyonunu sunuyor.

2020 yılında Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da arka arkaya üç yıl boyunca 4K projektör segmentinde bir numaralı pazar payına ulaşan BenQ, bu ürünün lansmanı ile tüketicilerin yaşamlarına birinci sınıf yenilikler getirme ve ev sineması, yayın ve oyun ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli ürün segmentleriyle zenginleştirme konusundaki kararlılığını gösteriyor. 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uygulanan karantinalar ve seyahat kısıtlamaları tüm dünyada görsel eğlence tüketimini değiştirdi. Özellikle video oyunlarının hem satışı hem de oynanma süreleri oldukça artmıştı. BenQ bu artan talebi karşılamak amacıyla türünün ilk örneği bu projektörü üretmek için onlarca yıllık görüntüleme teknolojisi uzmanlığını ve yeni nesil oyun deneyimini bir araya getirerek TK700Sti model numaralı 4K oyun projektörünü üretti.

tk700sti front
BenQ, Dünyanın İlk 4K HDR 16ms Oyun Projektörünü Piyasaya Sürüyor 3

TK700STi modeli, eşi benzeri görülmemiş gerçek 4K çözünürlükte 16 ms giriş gecikmesi ve kullanıcılara FPS, RPG ve spor oyunları olmak üzere çok çeşitli seçeneklere erişim sağlayan HDR oyun uyumluluğu ile sürükleyici görsel ve oyun deneyimini güçlendiriyor.

BenQ Türkiye Ülke Müdürü Ergin Yavuzol, seçici oyun izleyicileri için tasarlanan bu modelin optimize edilmiş teknik özellikleriyle 4K çözünürlükte çok çeşitli oyun konsolları ve eğlence cihazları ile eşleştirilebileceğini belirterek aşağıdaki açıklamayı yaptı.

“Tüketici eğlence alışkanlıkları salgın sırasında çok hızlı bir şekilde gelişti ve gerçekten birinci sınıf yaşam tarzı teknolojisine olan artan talep, kalıcı bir eğilim haline geldi. Üç yıl üst üste 4K projektör segmentinin bir numaralı oyuncusu olarak BenQ, bu müşteri beklentilerini ve daha fazlasını karşılayan ve oyuncular için daha önce hiç görülmemiş bir sürükleyici deneyim sağlayan TK700STi ile yeni bir oyun projektörü segmenti başlatmaktan gurur duyuyor”
 

Ev ayarlarında en üst düzey 4K oyun deneyimi  

BenQ TK700STi 4K Oyun Projektörü, 3.000 lümen yüksek parlaklık, %96 Rec.709 ve HDR oyun uyumluluk özellikleriyle her ortamda en hızlı yanıt süresiyle en iyi görsel deneyimi sağlıyor. Kullanıcılar, iki boyutlu keystone ve dijital döndürme ayarına sahip bu projektörü her odaya sığdırabilirler, yalnızca 1,99 metre mesafeden 100 inç ekranda gerçek 4K UHD 8,3 milyon piksel çözünürlükte net ve canlı görüntülerin tüm avantajlarından yararlanabilirler.

BenQ TK700STi modeli hırslı oyuncular için, 4K çözünürlükte ve 60Hz yenileme hızında minimum 16 ms yanıt süresi sunan “hızlı mod” seçeneği ile birlikte oyun deneyimlerini benzersiz bir şekilde yükseltiyor.

tk700sti front30
BenQ, Dünyanın İlk 4K HDR 16ms Oyun Projektörünü Piyasaya Sürüyor 4

Bu yanıt süresi, ev aydınlatma koşullarından bağımsız olarak 4K çözünürlük, görüntü netliği ve canlı HDR renginden ödün vermeden görülecek en düşük gecikmeli değerdir. Özel olarak tasarlanmış üç FPS, RPG ve SPG (Spor Oyunu) modu, kullanıcılara farklı oyun türleri için görsel, işitsel ve gecikme ayarları üzerinde mükemmel kontrol sağlayarak nefes kesici ayrıntıları garanti ediyor.

Konsol desteği ve kaliteli ses deneyimi!

TK700STi modeli, yeni çıkan ve klasik AAA oyunlarıyla uyumluluk sağlıyor ve Sony’nin PlayStation serisi, Microsoft’un Xbox serisi ve Nintendo Switch konsolları ile eşleştirilebilir.
 
Olağanüstü eğlence efektleri için üstün ses ve grafik kalitesi sunan TK700STi 4K oyun projektörünün filmler, müzik, spor ve oyunlar için özelleştirilmiş ses modları sağlayan güçlü yerleşik 5W ses veren hoparlörü BenQ CinemaMaster Audio +2 tarafından desteklenmektedir.
 
BenQ TK700STi modeli ayrıca, kullanıcıların Android TV için Google Play Store’a erişmelerine ve evlerinin rahatlığında 5.000’den fazla Android uygulaması*, film, TV programı, canlı spor, haber, oyun ve müzik içeriğine sahip eğlence dünyasına bağlı kalmalarına olanak tanıyan Google sertifikalı Android TV akışı ile birlikte gelir. Kablosuz projeksiyon özelliği, kullanıcıların Android veya iOS cihazlarına hızlı erişim sağlayarak rahatlığı ve keyfi artırmayı vaat ediyor.
 

  • Uygulama kullanılabilirliği, pazardaki ilgili sağlayıcılara bağlıdır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler