Perşembe, Mart 28, 2024

Bill Gates’in Koronavirüste Parmağı Olabilir İddiası

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya koronavirüs salgınıyla çalkalanırken, hala virüse karşı %100 etkili bir tedavi yöntemi bulunmuş değil. Bir yandan virüs için yeni tedaviler araştırılırken bir yandan ise dünyayı sarsan salgın hakkında yeni iddialar gündeme geliyor.

Son olarak Microsoft’un kurucularından biri olan Bill Gates için koronavirüs iddiası ortaya atıldı. Bu kez iddiayı ortaya atan isim oldukça tanıdık. ABD Başkanı Donal Trump’ın bir dönem danışmanlığını yapmış olan Roger Stone tarafından ortaya atılan iddia, şimdiden gündem olmayı başardı.

Roger Stone: “Koronavirüs salgınında Bill Gates’in parmağı olabilir!”

ABD Başkanı Donal Trump’ın eski danışmanı olan Roger Stone yaptığı açıklamada Bill Gates’in virüsün geliştirilmesinde parmağının bulunduğunu ve amacın insanlara mikroçip takmak olduğunu ileri sürdü.

Katıldığı bir radyo programında salgın ile ilgili verdiği demeçlerde bu yönde bilgilerini paylaşan Stone açıklamalarında;

“Bill Gates’in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rol oynayıp oynamadığı tartışmaya açık. Muhafazakar arkadaşlarımın bazıları bunu saçma bulurken, bazıları da kesinlikle doğru buluyor.”

Roger Stone

İfadelerine yer verdi. Hastalığın aşıları zorunlu kılmak ve insanlara yeni mikroçipler takmak amaçlı olarak laboratuvarda geliştirildiğini iddia eden eski danışman, yeni bir tartışmanın da kapısı açmış oldu.

Konuya ilişkin birçok komplo teorisi ortaya atılmış olsa da Bill Gates tarafından iddialar için herhangi bir açıklama ya da paylaşım gelmedi. Roger Stone’un bu yönde bir açıklama yapmasının nedeninin ise daha önce Bill Gates tarafından yapılan bazı yorumlar olduğu söyleniyor. Öyle ki Microsoft’un kurucusu bu iddiaların öncesinde;

“Önümüzdeki 10 yılda bir şey 10 milyon insanı öldürürse bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır.” açıklamalarına yer vermiş ve tartışmalara neden olmuştu.

Görünen o ki koronavirüs için bir süre daha komplo teorileri ortaya çıkmaya da devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler