Cumartesi, Haziran 15, 2024

BİM Alfa Romeo Elektrikli Bisiklet Satacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

BİM marketlere gelen teknolojik ürünlere alışmaya başladık derken, her seferinde yeni bir sürprizle daha karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu kez market zincirine gelecek olan yeni ürünler tam olarak teknoloji sektörüyle alakalı değil ama tam da mevsime uygun ürünler. Bu kez gündem BİM Alfa Romeo elektrikli bisikletler.

Bu hafta satışa çıkacak olan bisikletler nasıl özellikler sunuyor ve satış fiyatları nasıl değişiyor daha yakından bakalım.

BİM Alfa Romeo Bisikletlerinin Özellikleri ve Fiyatları

Yayınlanan aktüel eklerine baktığımız zaman, iki ayrı modelin satışa sunulacağını görmekteyiz. Bunlardan biri Alfa Romeo R2 katlanabilir elektrikli bisiklet, bir diğeri ise Alfa Romeo R1 katlanabilir elektrikli bisiklet. GHer iki bisiklet için de özelliklere daha yakından bakalım.

BİM Alfa Romeo R2 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet

R1 modeline kıyasla tekerleri biraz daha kalın olan modelin, güçlü bir motora sahip olduğunu da söylemek gerekiyor. Söz konusu seride 250W gücünde bir elektrikli motor bulunuyor.

36V 10 Ah batarya ile beslenen motor, maksimum olarak 25 km hıza kadar çıkılmasını sağlıyor. Burada menzil değeri ise 35-45 km arasında. Tabii ki menzil değerinin değişebileceğini de belirtelim. Kullanıma bağlı olarak genelde değer düşebiliyor.

Bunun dışında 20 inç jantlar ve kalın lastikler, IPX5 seviyesinde suya dayanıklılık, Shimano marka 7 vites, LED gösterge, disk fren sistemi, katlanabilir yapı, LED ön farlar ve arka kısımda pilli stoplar ise dikkat çeken diğer özellikler. Alfa Romeo R2 katlanabilir elektrikli bisiklet için son detayımız ise çıkarılabilir akü olsun. Bisikletin aküsünü çıkarıp, evde şarj edebiliyorsunuz.

Bu model için açıklanan fiyata gelince, serinin fiyatı 17.999 TL olarak gözüküyor. Satışlar 18 Ağustos Cuma günü başlayacak.

BİM Alfa Romeo elektrikli bisikletler

BİM Alfa Romeo R1 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet

R2 modeline göre biraz daha geri planda, olan R1 modeli daha ince tekerler ve daha küçük jantlarla geliyor.

Motor gücü açısından baktığımız zaman ise bir fark olmadığını görüyoruz. Motor gücü kısmında 250W değerini görüyoruz. Burada maksimum hız değeri 25 km olarak korunurken, sürüş menzil değeri ise yine 35-45 km arasında değişiklik gösteriyor.

Bu modelde de ön kısımda LED farlar, arka kısımda pilli stoplar ve LED ekran yer almakta. Tekerler ve boyut dışında çok büyük bir fark söz konusu değil.

Alfa Romeo R1 için belirlenen fiyat ise 16.999 TL olarak açıklandı. Yine bu modelde de satışlar 18 Ağustos itibariyle başlayacak.

Alfa Romeo R1 ve Alfa Romeo R2 katlanabilir elektrikli bisikletleri için özellikler bu şekilde. Stok adetleri konusunda ise ek bir bilgimiz olmadığını belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler