Cuma, Nisan 19, 2024

BİM, Uygun Fiyatlı Lenovo Moto E4 Satacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

BİM yine bir akıllı cihazı raflarına ekliyor. Sıradaki cihaz Lenovo Moto E4!

BİM her hafta yaptığı kampanyalar ile birçok fırsat sunuyor. Birçok teknolojik ürünü indirimli fiyatlarla satan BİM bu hafta daha uygun bir cihaz getirmeyi tercih etti. Daha öncesinde Xiaomi, Apple vs. gibi birçok markanın ürününü satan BİM, bu hafta Lenovo Moto E4’ü raflarına ekleyecek.

Giriş seviyesi bir model olan Lenovo Moto E4, 10 Ağustos tarihinde BİM raflarında yerini alacak. Piyasada 630-700TL arasında fiyatlarla satılan Moto E4, 10 Ağustos‘ta BİM’de 599 TL‘den satışa sunulacak. Gelin birde cihazın özelliklerine göz atalım.

lenovo moto e4 1

Daha alt bütçelere hitap eden Moto E4 5 inçlik 720p çözünürlüğünde IPS LCD bir ekranla beraber geliyor. Bu ekran 294 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Ekran kara oranı ise %65.9. Kamerasına baktığımızda önde 5 ve arkada 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Bu kamera 1080p 30FPS video kaydı yapabiliyor.

Performans kısmında cihazın içerisinde Mediatek MT6737M yonga seti yer alıyor. Grafik işlemcisi ise Mali-T720MP2. Yine tüm bu birimleri 2GB Ram belek destekliyor. Özellikler günümüz cihazlarına göre düşük gelebilir ancak bu cihazın fiyatına göre oldukça normal.

Cihaz 16GB depolama alanı sunuyor. Tabi microSD kart desteğide mevcut. Elektriksel gücünü ise 2800 mAh‘lik bataryasından alıyor. Yine FM radyo, Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS gibi teknolojiler cihazda mevcut.

BİM, 10 Ağustos’ta Lenovo Moto E4’ü reyonlarına ekleyecek. Eğer düşük bütçe ile işinizi görecek bir cihaz arıyorsanız Moto E4’ü kaçırmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler