Cuma, Mart 29, 2024

Maxsun GTX 1180/2080 Ekran Kartı Gün Yüzüne Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA‘nın Çin menşeili kurucu ortağı olan Maxsun, bir sonraki GeForce serisi olan ve hala ismi netleşmeyen GTX 1180/2080 serisi ekran kartı ortaya çıktı. Yeni üç fanlı ve çift yuvalı bu model, iCraft serisinin parçası olurken, Maxsun‘un premium segmentindeki ürünü olacak.

Maxsun GTX 1180/2080 Ekran Kartı Neler Sunuyor?

Şuana kadar yeni ekran kartı ile ilgili teknik bir detay paylaşılmadı. Sadece aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz bir sonraki nesil olan GTX 1180 veya GTX 2080 olarak nitelendirilecek modele ait. Tasarımsal açıdan yine alıştığımız NVIDIA’nın üst segment kalitesi görünürken, üç fanlı yapısının yanı sıra, çift yuvalı bir model olduğu görülüyor. Aynı zamanda Maxsun iCraft serisi adı altında yayınlanacak olan premium seri.

Kartın hemen ön tarafında dört adet RGB LED çizgiler bulunuyor. Aynı durum hemen üst kısımdaki GeForce GTX logosu için de geçerli. Fakat görebildiğimiz kadarı ile ışık efektleri bulunmuyor. Yüksek ihtimal ile firma bunu kendi özel yazılımları ile değiştirebilmeye olanak sağlayacak.

Maxsun GTX 2080 Ekran Karti

Sadece 8 Pin Giriş

En çok sevineceğiniz nokta ise belki burası olabilir. Zira GTX 1180 ekran kartı için 8 pin olayı burada da doğrulanmış oluyor. Ayrıca brakette herhangi DVI konektörü bulunmuyor. Şuan için yakın zamanda beklediğimiz NVIDIA’nın bir sonraki serisine ait ekran kartları için başka detay bulunmuyor. 

Açıkçası dolar kuru bu durumdayken yeni ekran kartları sizi ne kadar heyecanlandırıyor bilmiyorum ama, hevesimizi kursağımızda bıraktığı kesin. Zira 899 dolardan çıkması beklenen GTX 1180/2080 serisi bu modellerin dolar kuru 5 baz alınarak çarpıldığında direkt hesaplama aracını sonucu görmeden kapatasım geliyor.

899 dolar kac tl

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler