Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitmoji Avatarları Artık 3 Boyutlu ve Hareketli

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dans eden sosisli efektiyle birlikte viral bir yükseliş elde eden Snapchat, mevcut Bitmoji’ye 3 boyut ve animasyon özelliği getirdi.

Instagram’a hikayeler özelliği geldikten sonra Snapchat‘in düşüş yaşadığı kaçınılmaz bir gerçekti. Dans eden sosisli filtresiyle birlikte viral bir yükseliş yaşamasına rağmen benim gözümde eski konumunu yakalamamıştı.

Snapchat Beta’da bulunmama rağmen bana da normal bir şekilde gelen bir özellikle tekrar eskisi gibi Snapchat kullanmadan duramayacağımı kendi adıma belirteyim.

Yeni gelen güncellemeyle birlikte Bitmoji üzerinde mevcut avatarınızı Snapchat içerisine gelen yeni filtrelerle birlikte 3 boyutlu ve animasyonlu bir halde yapabilir ve hikayenize ekleyip arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Şimdilik mevcut olan efektler kaykay sürme, kahve içme, yoga yapma ve diğer inceleyemediğim bir kaç şey.

Öncelikle gördüğünüz gibi kullanmakta olduğum Bitmoji’m aşağıdaki gibi.

bitmoji avatarlari artik 3 boyutlu ve hareketli bitmojim

Uygulamaya girip normal efekt verir gibi ekranın ortasına basılı tuttuğumuzda gelen arayüzde yeni gelen animasyonları görebilirsiniz. Aynı dans eden sosisliye yaptığımız tüm kontrollere erişim mevcut.

bitmoji avatarlari artik 3 boyutlu ve hareketli bitmojim uygulama ici

Açıkçası bana göre gayet kaliteli bir deneyim. Oluşturmuş olduğum Bitmoji’mi kendime benzettiğim için bu şekilde bir animasyonla karşılaşmam ilk başta beni çok şaşırttı.

Şuanda kullanılabilir olan güncellemeyle birlikte Snapchat biraz daha canlanacak gibi hissediyorum ama ne olacağını net olarak kestirmekte zorlanıyorum. Sizce özel günlerle birlikte gelecek özel animasyonlarla birlikte tekrar eskisi gibi canlanması söz konusu olur mu olmaz?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler