Perşembe, Nisan 25, 2024

BMW 8 Serisi İle Adeta Tanka Dönüşüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

BMW 8 serisinin detayları beklenirken, görüntüleri internette yayınlandı. Mercedes S Class serisine rakip olarak gelen BMW 8 adeta tanka dönüşmüş durumda. Heybetli görünümü ve iddialı tasarımı ile gözler önüne serildi.

Adeta Tanka Dönüşen Yeni BMW 8 Serisi

BMW yeni tasarlamış olduğu en tepe noktasındaki aracı BMW 8 serisinin detayları ortaya çıktı. 1988 ve 1999 yılları arasında üretilmiş olan seri aradan geçen 17 senenin ardından tekrar hayata geçmeye hazırlanıyor. Aracın tipinden de göreceğiniz üzere heybetli görünümünün altında Grand Coupe adı yatıyor.

Aracın yeni hatları BMW‘nin yeni nesil yüzünü yansıttığı gibi, lüks ve performans kavramları da sonuna kadar zorlanmış. Bu araca aşık olmamak mümkün mü ? 7 serisine baktığımızda 8 serisi biraz daha lükse kaçmış diyebiliriz.

bmw_8_yan-2
BMW 8 Serisinde Neler Yeni ?

Aracın heybetli görünümünün altında 4.4 litrelik Twin-Turbo V8 ve 6.6 litrelik Twin-Turbo V12 motor seçenekleri yer alıyor. Uzunluğu ise tam 5.3 metre boyutunda. Mercedes S Class Coupe modeline bakıldığında BMW 8‘in daha sportif olduğunu da belirtelim. Nitekim bu iki dev markanın yıllardır süren dostluğu ve kapışması ortalığı biraz daha kızıştıracak gibi. Şimdi aradan geçen 17 yılın ardından BMW severleri tekrardan heyecanlandıracak.

bmw_8_ic

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler