Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bu Hafta Sinemada İzlenecek Filmler #6

Paylaş

silkroad gaminggentr

4 Ağustos cuma günü vizyona girecek olan filmleri sizler için yine bir araya getirdik, keyifli okumalar.

Ağustos ayının ilk haftasında çıkan filmleri bu haftada sizler için derledik. Bu haftada oldukça güzel filmler olduğunu belirtmek istiyorum. 2 haftadır söylediğim gibi, geçen haftanın filmleri bu haftada vizyonda olduğu için Buraya tıklayarak geçen haftanın filmlerine göz atabilirsiniz. Sizleri fazla bekletmeden filmlere geçelim.

1.Anne

anne film pch 1

Parkta oyun oynamayı çok seven Frankie, hem oyun oynayıp hemde annesi ile iletişim kurarak oyun oynamaktadır. Bu oyundan çok zevk alan Frankie’nin bir süre sonra sesi kesilir ve annesi bir şeyler olduğunun farkına varır ve oğlunu aramaya başlar. Etrafa bakınıp bağırarak oğlunun kayıp olduğunu etrafındaki insanlara söyler ve yardım ister. Etrafa bakınırken bir anda oğlunun kaçırıldığını görür ve hemen o kaçıran kişinin peşine düşer. Polisten yardım almak için giden anneyi bir sürpriz beklemektedir. Ne olursa olsun oğlunu kurtarmak isteyen annenin işi oldukça zordur.

2.Kara Kule

karakule film pch 2

Bu filmde ana karakter olan bir silahşor vardır, bu silahşor “Kara Kule” adlı yapıyı korumak zorundadır. Bu yapıyı korumayıp yıkılırsa kıyamet kopacak demektir. Önceden silahşorler şövalyeydiler. Kara kule adlı yapıyı ve evreni korumak için yemin etmişlerdi. Bu Kara Kuleyi yok edecek bir düşman vardır adı da Siyah Giyinen Adamdır. Bu silahşorun işi oldukça zordur. Dünyadan bir çocuk böyle bir şeyin olduğunu ve başka bir evrende farklı hayatlar olduğunu hissetmektedir. Bu sebepten dolayı işe koyulur ve geçit yolunu bulur. Geçit yolunu geçtiğinde ise silahşor ile karşılaşır. Bu çocuk silahşore, Siyah Giyinen Adamı öldürene kadar yardım eder.

3.Denizde Dehşet

denizde dehset film pch 4 1

Bu filmde 2 ana karakter vardır, bunlar genç kız olan Kate ve Lisa‘dır. İki kardeş tatil yapmak isterler bu sebepten dolayı tatil için Meksikayı seçerler ve orada güzel bir tatil bölgesine gelirler. Her gün güzelce eğlenirlerken kardeşlerden birinin aklına köpek balığı dolu olan denize girmek gelir. Diğer kardeş olan Lisa bu teklifi ilk başta reddetmiştir çünkü oldukça korkmuştur. Kate ısrar etmeye devam ettiği için Lisa dayanamayıp teklifi kabul etmiş ve kafesli bir şekilde denize dalmışlardır. Bir süre oldukça heyecanlı geçen serüven kendisini fazlasıyla korkuya bırakmıştır çünkü kafesin tekneye bağlı olduğu halat kopmuştur. Kafes ile birlikte genç kardeşler dibe batmaktadırlar. Kafesin içinde oldukları için başlarına herhangi bir zarar gelemez gibi görünse de oksijen tüpleri git gide azalmaktadır. Bu sebepten dolayı kafeslerinden ayrılıp karaya çıkıp kurtulmak zorundadırlar. Lakin bu hiç de kolay olmayacaktır.

4.İki

iki film pch 5

Listemizin 4.filminde bir Türk filmi yer alıyor. Filmin konusu ise şöyle ; yeni bir eve taşınmak için şehir dışına çıkan bir aile vardır. Bu aile oldukça mutlu bir şekilde evlerinde yaşamaktadırlar. Lakin bu mutlulukları sadece bir süre böyle kalacak. Kaldıkları yer ise eski 2 katlı bir evdir. Bu evin eski ve gizemli bir bekçisi vardır. Anne olan Meltem bundan çok tedirgindir. Gizemli bekçiden onları rahatsız etmemesini ve küçük kız olan Beril‘in bu olaydan etkilenmemesini ister. Lakin meltem ne yapsa boştur. Gizemli ve büyük bir macera izleyenleri beklemektedir.

5.İsmail’in Hayaletleri

ismailin hayaletleri film pch 7

Senarist olan İsmail adlı bir adam vardır. Bu adam yeni eşi olan Sylvia ile şehirden uzak bir bölgede mutlu bir hayat yaşamaktadırlar. İsmail yeni filmi için senaryo yazmaktadır. İşler çok iyi giderken İsmail senaryoyu yazmakta zorlanır çünkü aklına bir şeyler gelmez. Bu sırada İsmail’in eski eşi olan Carlotta geri döner. İsmail yeni eşi ve eski eşi arasında oldukça zorluk çeker. Bu zorluk sırasında ise yeni filmi için senaryoyu bitirmek zorundadır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler