Cumartesi, Nisan 20, 2024

Film Severler, Deadth Wish Fragmanı Yayımlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Film severleri yakından ilgilendirecek ve sevindirecek bir haber, Deadth Wish fragmanı yayımlandı.

İlk olarak 1974 yılında vizyona giren ve aksiyon film kategorisinde kendisi en çok belli eden filmlerden bir tanesi. Tekrardan aksiyon kategorisinde kendini belli etmek isteyen Deadth Wish adlı filmin fragmanı yayımlandı.

İlk olarak film 1972 yılında çizgi roman olarak kaleme alınmış daha sonrasında ise 1974’de beyaz perdeye adımını atmıştır. 

1974 çıkan filmin konusuna şöyle bir göz atalım. ABD‘nin New York şehrinde sakin bir şekilde ailesi ile birlikte yaşayan Paul Kersey adlı bir adam vardır. Bir gün Kersey evde yokken 3 erkek arkadaş Kersey’in evine girerler ve karısını ve kızını öldürürler. Kersey bu olayda polisin pasif kaldığı düşüncesinden dolayı kendisi intikam almak ister. Geceler ise suç işleyen insanlara ceza vermek isteyen Kersey’in artık bir lakabı vardır, Gecelerin Katili

İlk filmde ana karakteri canlandıran Charles Bronson, oldukça iyi bir iş çıkartmış. Bu sefer ise onun yerine Bruce Willis gelecek. 

Yeni gelecek olan filmin yönetmeni Eli Roth filmle ilgili şunları söyledi ; Bu klasik yapımı Bruce Willis ile geri getirmek istedik. Çok sevdiğimiz bu filmde tüm saygımızla, biraz eğlenmeyi arzuluyoruz. Death Wish özel bir ajan, örneğin bir John Wick değil. O daha önce eline bir silah almayan sıradan bir adam, baba ve doktor’ dedi

Bu sözlerin ardından fragmana göz atınız, iyi seyirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler