Perşembe, Mart 28, 2024

Bu Kez Ethereum Yeni Bir Rekora Gidiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kripto para piyasası çok hızlı değişmeye başladı. Düşüşler, yükselişler derken bir hareketlilik var. Genelde bu hareketliliği ise Bitcoin üzerinde anlatıyoruz. Bitcoin düştü ya da yeni bir rekor kırdı haberleri gündeme geliyor. Fakat bu kez durum farklı. Bu kez Ethereum rekora gidiyor.

Bitcoin bir düşüp bir yükselişte devam ederken Ethereum, yeni rekorları kırdı. 1500 dolar seviyesinde seyreden sanal para, şu sıralar ise 2000 doların üzerine çıktı.

Kendi rekorunu da kıran sanal para birimi hala yükselişe devam ediyor. Bu durum akıllara Bitcoin sanal para birimini getirmiyor değil.

Ethereum, yükselişi devam eder mi?

Son yükselişle beraber sanal para biriminin 2.078 dolara kadar çıktığını gördük.  %17’lik bir yükselişe geçen sanal para biriminin belki de yeni Bitcoin olduğunu görmek mümkün olabilir.

Ethereum

Tabii ki bunu şu an için kimse bilmiyor. Yani yükselmenin oluşmasının nedeni pazarın yavaş yavaş Ethereum sanal parasına yönelmesi. Yine de düşüş başlar mı ya da nereye kadar yükseliş devam eder bunu göreceğiz.

Şimdilik Bitcoin sabit seyrederken yükseliş olması dikkat çekici. Bakalım ilerleyen dönemlerde yükseliş ne durumda seyredecek. Düşüş olursa yeniden bilgilendirme yaparız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler