Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Black Ops 6 GamePass’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, Activison satın alımından sonra Call of Duty serisine ayrı bir özen göstereceğini dile getirmişti. Firma ne kadar iddialı bir adım atacak bunu Call of Duty Black Ops 6 ile göreceğiz. Zira satın alımın resmen tamamlanması sonrası göreceğimiz oyun Black Ops 6 olacak. Yeni oyun için bilgiler de peşi sıra geliyor. Yeni video, oyundan fragman derken şimdi de oyuncular için GamePass müjdesi geldi.

Henüz Microsoft bir doğrulama açıklaması yapmamış olsa da yeni oyun çıktığı gibi GamePass’e eklenecek gibi gözüküyor. Zira şimdiden oyunculara bu şekilde bildirimlerin gittiğini görüyoruz.

Call of Duty Black Ops 6 İlk Günden GamePass Kütüphanesine Eklenecek

Microsoft bu konuda ilk adımı attı diyebiliriz. GamePass üyesi olup, platformun mobil uygulamasını kullanan kullanıcılara yeni oyun ile alakalı bir bildirim gönderildiği ortaya çıktı.

Kullanıcılara gönderilen bildirimde doğrudan “ Call of Duty: Black Ops 6, bu yılın sonlarında, ilk gününde Game Pass’e gelecek.” şeklinde bir mesaj yer alıyor.

Gönderilen bildirim kullanıcıları bir Xbox sayfasına yönlendiriyor ama henüz sayfanın içinin doldurulmadığını görüyoruz. Muhtemelen oyun ile ilgili detaylı bir tanıtım yapıldıktan sonra bu sayfanın doğrudan oyunun sayfasına yönlendirildiğini göreceğiz.

Call of Duty Black Ops 6

Henüz net olarak bir doğrulama gelmemiş olsa da bu gelişme, Microsoft’un planlarını ortaya çıkardı diyebiliriz. Oyuncuların beklediği haber de tam olarak bu. Bir yalanlama gelir mi ya da ek bir detay verilir mi bunun için artık Microsoft açıklamalarını bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler