Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Warzone Mobile Resmen Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir Project Aurora kod adıyla geliştirilmeye devam eden Call of Duty Warzone Mobile için ilk duyuru gerçekleştirildi. Activision stüdyolarında hazırlanan yeni yapım için hem kısa bir video yayınlandı hem de oyunun adı kesinlik kazanmış oldu.

Paylaşılan ilk teaser videosu, detaylı tanıtımın ne zaman yapılacağını da ortaya çıkarmış oldu.

Call of Duty Warzone Mobile, Eylül Ayında Detaylandırılacak

Oyun için tüm detaylar ve çıkış tarihi gibi bilgiler ise 15 Eylül’de düzenlenecek olan Call of Duty Next etkinliğinde duyurulacak.

Bu etkinlikte daha fazla bilgi alacağız ama şimdilik bilinen oyunun hem Android hem de iOS platformu için çıkış yapacağı.

Ayrıca yapımın tür olarak direkt bir battle royale oyunu olduğunu da göreceğiz. Yeni haritalar, yeni oynanış yapısı, yeni silahlar ve çok daha fazlasıyla beraber gelecek olan oyunun duyurusundan sonra çok daha fazla bilgi paylaşacağız.

Şimdilik yapım için paylaşılmış olan ilk teaser videosunu ekleyelim. Artık geri kalanlar için Call of Duty Next etkinliğini beklemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler