Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty’nin Filmi Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır en çok sevilen oyunlar arasında yer alan Call of Duty artık bilgisayarlardan beyaz perdeye geçiyor.

Birçoğumuzun bilgisayarda ilk oynadığı oyun olan Call of Duty serisi yıllardır tüm oyuncuların ilgisini çekmekte. Serinin son oyunları hala oldukça fazla oynanırken, Activision artık bu işin başka yerlere taşınmasına karar verdi.

2003 yılından beri oyun sektöründe adını oldukça duyuran Call of Duty bu hikayeyi artık başka yerlere taşıyacak. 15 oyunun ardından bu seriyi beyaz perdeye taşımak isteyen Acitivision Blizzard ekibini kurmaya devam ediyor.

call of duty wwii 006

Black Panther‘in ekibinden Joe Robert Cole, oyunun beyaz perdeye aktarılması ile ilgili Activision Blizzard ile görüştü. Zaten bu olaya olumlu bakan şirket bu konuda ilk adımını attı. Bu adım yine olumlu yönde oldu. Daha önceden de Sicario 2: Day of the Soldado’nun yönetmeni Stefano Sollima ile anlaşan Activision, film için sağlam bir kadro kurmaya devam ediyor.

Yani Call of Duty yakın zamanda sinemalarda yer alacak. Bakalım filmide oyunu kadar güzel olacak mı? Call of Duty sinemada olduğu zaman ne kadar rağbet görecek?

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler