Cuma, Nisan 19, 2024

Xbox Live Gold Hizmetinin Aralık Oyunları Netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, Xbox Live Gold üyesi müşterilerine her ay bedava oyun vermeye devam ediyor. Önümüzdeki Aralık ayı için seçilen oyunlara baktığımızda, çeşitli türlerden olan yapımlarla karşılaşıyoruz. Xbox 360 kullanıcılarının da düşünüldüğü hediyeler içerisinde en öne çıkan yapım, bize göre Dragon Age 2. Xbox 360 platformuna çıkış yapan bu yapımı oynamayan Xbox One sahipleri, konsolun geriye uyumluluğu sayesinde Dragon Age 2’yi deneyimleyebilecek.

Neredeyse Her Türden Yapım Sunulmuş

Piyasada lider her iki konsolun da PSN Plus ve Xbox Live Gold isminde ücretli hizmetleri bulunmakta. Bu ücretli hizmetler; her ne kadar genellikle çevrimiçi oyun oynayabilmek adına satın alınsa da, onları cazip kılan başka getirileri de bulunmakta.

Bu getirilerin en öne çıkanı ise, şüphesiz ki her ay ücretsiz olarak sunulan oyunlar. Bu aylık oyunlar, sadece mevcut abonelere sunulmakta. Aboneliği devam eden her kullanıcı da bu nimetten faydalanabilmekte. Verilen ücretsiz oyunların da demo falan değil, tam sürüm olduklarını belirtelim.

Xbox Live Gold Hizmetinin Aralık Oyunları Netleşti

Xbox cephesi de, her ay sürdürdüğü bu uygulamaya devam ediyor. Şirket, Aralık ayında vereceği ücretsiz oyunları duyurmuş durumda.

Ücretsiz oyun listesine baktığımızda, çeşitli türden oyunla karşılaşıyoruz. Aralık ayında verilecek olan Xbox Live Gold oyunlarının tam listesi şu şekilde.

  • Dragon Age 2 – (1 Aralık – 15 Aralık Arası)
  • Mercenaries: Playground of Destruction – (16 Aralık – 31 Aralık Arası)
  • Never Alone – (16 Aralık – 15 Ocak Arası)
  • Q.U.B.E 2 –  (1 Aralık – 31 Aralık Arası)

Kaos ortamlarında geçen oyunları sevenler için Mercenaries: Playground of Destruction’ı önerebiliriz.

Rol yapma oyunlarının hastasıyım diyorsanız, Dragon Age 2 sizin için iddialı bir seçenek olacaktır.

Eğer siz, bulmaca türüne merakım var diyen oyunculardansanız, Q.U.B.E 2 size keyifli dakikalar yaşatabilir. 

Benim gibi platform oyunlarına ilgisi olanlardansanız, Never Alone’yi denemenizi öneriyoruz. Deneyin azizim, hepsi bedava…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler