Salı, Nisan 23, 2024

Fortnite iPhone’larda 60 FPS Sunuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royal türünde sunduğu farklı deneyim ve ücretsiz erişilebilir olması ile tüm kesimlerin dikkatini çeken ve geçtiğimiz günlerde Golden Joystick 2018’de yılın oyunu ödülünü alan Fortnite, konsol ve PC’lerden farklı olarak iPhone’larda 60 FPS sunuyor.

Fortnite, bilindiği gibi PC ve oyun konsollarından sonra iOS ve Android platformlarına da giriş yapmıştı. Ancak bu yıl tanıtılan yeni iPhone’lardan sonra Fortnite, ne Android ne de Nintendo Switch tarafında sunmadığı bir destek ile dikkat çekiyor. Fortnite’ın en yeni sürümü; iPhone XS, XS Max ve XR üzerinde 60 FPS hızında çalışabiliyor.

fortnite iphone 60 fps

Bu yüksek FPS oranı ile birlikte Fortnite, iPhone modellerinde daha hızlı ve daha net bir görüntü sunacak. Oyunun Android ve Switch kanadında ise sunulan FPS oranı en çok 30 kare saniye. 

Her ne kadar durum iPhone’u bir adım öne taşısa da insanlar, Fortnite için bu cihazı tercih etmeyeceklerdir. Üstelik Switch’e göre 700 dolar daha pahalı olan iPhone’lar, bir oyun konsolu değiller. Ancak bu yeni modellerden birine sahip olan kullanıcılar, Switch ya da Android cihazlarda olmayan bu yüksek FPS oranının avantajlarından yararlanabilecekler. 

Apple’ın bu yıl duyurduğu A12 Bionic işlemcisi, Fornite gibi bir oyunu 60 FPS düzeyinde oynatabilmek için oldukça güçlü. Öte yandan Fortnite, PC, Playstation 4 ve Xbox One modellerinde de 60 FPS hızında çalışabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler