Cuma, Nisan 19, 2024

Yeni Casper Via G3 1599 TL’den Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Casper bugün yeni akıllı telefonu olan Via G3 modelini piyasa satış fiyatı 1599 TL‘den duyurdu. Cihaz piyasada çokça tutulan ekran çentiği ile birlikte geldiği gibi, üst düzey tasarım konsepti ve teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Zira fiyat/performans segmentindeki yeni bir soluk diyebiliriz.

Her sene birden fazla akıllı telefon modeli ile piyasadaki yerini genişletmek isteyen Casper, bu sefer Via G3 modelini duyurarak segmentine yeni bir model daha eklemiş oldu.

Casper Via G3 Fiyatı ve Özellikleri

Başlıktan da gördüğünüz üzere, cihazın şuanda resmi piyasa satış fiyatı 1599 TL olarak belirlendi. Yapay zeka teknolojisi de içerisinde gelen yeni akıllı telefon 6.2 inç ekran büyüklüğüne sahip. Zira burada önemli olan ekranın ne kadar büyük olduğu değil, ekran – gövde oranının tuturulmuş olmasıydı. Casper’da yeni Via G3 modelinde 81.2  ekran gövde oranını tutturmayı başarmış.

Bu da son kullanıcılara oyun oynama, video izleme ve fotoğraf – video çekimlerinde oldukça iyi avantajlar sağlıyor. Ekranın bu denli inceltilmiş olmasının arkasında ise Incell teknolojisinin yer aldığı Casper tarafından verilen bilgiler arasında.

casper via g3 gorsel 004

Cihazın bir diğer ilgi çekici yanı ise, fiyatına göre oldukça iddialı teknik özellikler sunması. İçerisinde Helio P22 yapay zekalı işlemci, 3GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 8 çekirdek performansı ön plana çıkıyor. Tüm bunların yanında ise 3260 mAh bataryası ile birlikte 1,5  gün kullanım imkanı sunuyor.

Kamera Performansı

Casper Via G3‘te bulunan yapay zekalı kameralar ile birlikte geliştirilmiş derinlik ve gerçek fotoğrafçılık reflektörü sayesinde fotoğraf kalitesinde artışlar mevcut olduğu belirtiliyor. Cihazda 13 MP arka ve 8 MP ön kamera yer aldığı gibi, portre ışık modları, derinlik ve arttırılmış gerçeklik çıkartmaları sayesinde ekranda paylaşımlar da yapılabiliyor.

Cihaz henüz elimize ulaşmadığı için, kamera performansı konusunda net yorumlar yapamıyoruz. Fakat ilerleyen günlerde, detaylı olarak bir inceleme rehberi ve kamera performansı gelebilir.

casper via g3 buyuk

Casper Via G3 Teknik Detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler