Cuma, Nisan 19, 2024

Chuwi HeroBook Pro Plus Dizüstü Bilgisayar Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in en popüler OEM devlerinden olan Chuwi markası, sınıfında lider birçok özelliğe sahip uygun fiyatlı bir Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayar olan yeni HeroBook Pro + modelini duyurdu. HeroBook Pro Plus modelinin ana özelliği, 3200X1800 çözünürlüğe sahip 13,3 inç IPS ekranı olmasıdır. Ekran bileşeni Samsung’dan sağlandığı için harika bir izleme deneyimi bekleyebilirsiniz.

HeroBook Pro +, Intel HD Graphics 500 entegre grafiklere sahip Intel J3455 işlemci tarafından gücünü alıyor. 8GB LDPPR4 RAM ve 128GB EMMC depolama, günlük işleriniz sırasında iyi performans deneyimi almanızı sağlıyor.

Bu dizüstü bilgisayarın gövdesi, vücut ağırlığını yalnızca 1.160 grama düşüren ve daha fazla dayanıklılık sunan daha hafif polikarbonattan yapıldı. Tam boyutlu ve dar çerçeveli bir klavyeye sahip ve uzun saatler boyunca verimli yazış hissiyatı sağlayabiliyor. Çift bantlı WiFi modülünün eklenmesi, 2.4G hız ve 5G kablosuz ağda kolayca geçiş yapılmasını sağlar. Bu dizüstü bilgisayar, 24W hızlı şarjı desteklerken 7 saatten fazla pil ömrü sunan 38Wh polimer lityum pil ile birlikte gelir,

Yukarıda açıklanan tüm özellikleriyle, Chuwi HeroBook Pro Plus dizüstü bilgisayar yalnızca 269 Amerikan Doları fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Cihazın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler