Cumartesi, Nisan 20, 2024

Çin Seddi’nden sonra şimdi Türk Seddi surları sınırda yükseldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene çalışmaları başlayan Türk Seddi için Türkiye – Suriye sınırları duvarlar ile örüldü. Yapımı tamamlandıktan sonra dünyanın en uzun üçüncü duvarı olarak nitelendirilecek. Aynı zamanda Türk Seddi için son fotoğraflar ve çalışmalar yayınlandı.

Kelimeler kifayetsiz, ortalığı karıştırıp insanların canlarına kast edenler ülkemizde ne yazık ki kendilerini sürekli gösteriyor. Terör ile mücadele kapsamı bir yandan devam ederken, dün Reina‘da hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Yine bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Diyorum ya, artık kelimeler kifayetsiz kalıyor. İçimiz, canlarımız o kadar yandı ki bu terör saldırılarında ancak her saldırıdan sonra hırsımız daha da arttı ve biz inanıyoruz ki bu terör belası bu ülkeden kazınıp atılacak.

turk seddi sinir
Bu tarafta ise Suriye sınırında bulunan terör örgütleri sınırı aşıp Türkiye’ye kolayca girebiliyordu. Şimdi ise Türkiye sınırını korumak adına “Türk Seddi” adı verilen ve yapımına geçen sene başlanan Türkiye – Suriye sınır hattına duvarlar örüldü.

Sabah Gazetesi muhabiri tarafından fotoğraflanan Türk Seddi 7 metre uzunluğa ve 2 metre genişliğe sahip. Her bir bloğun ağırlığı ise 2 ton civarında. Umarız ülkemiz için hayırlara vesile olur ve terör belasından bizleri arındıracak bir sete dönüşür. Fotoğraflar Sabah’tan temin edilmiştir.

turk seddi sinir 009

 

turk seddi sinir 008

 

turk seddi sinir 007

 

turk seddi sinir 006

 

turk seddi sinir 005

 

turk seddi sinir 004

 

turk seddi sinir 003

 

turk seddi sinir 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. gezegenlerde en zor olan frekans olmak bizlerde organik robot olarak birkere yaratılmışık artık sonumuz ne olur kimseler bilmiyor insan vücudunun bu dünyada kobay olarak kullanıldığını bilmeyen yoktur zanledersem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler