Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Çin’in En Popüler Üç Şirketi Lansmanlarını Erteleme Kararı Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli en büyük teknoloji şirketlerinden Xiaomi, Huawei, iQOO ve MediaTek yüksek profilli ürün lansmanlarını erteleme kararı aldı. Büyük üç dev şirketin lansmanlarını erteleme sebebi ise Çin Komünist Partisi Eski Genel Sekreteri Jiang Zemin’in vefat etmesi. Üç dev şirket, Weibo platformlarındaki resmi hesaplarından yaptıkları açıklamada önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen ürün lansmanlarını erteleyeceklerini duyurdular.

Eğer lansman ertelenmeseydi Xiaomi yarın 13 serisi akıllı telefonlarını, MIUI 14 kullanıcı arayüzünü ve bir dizi diğer ürünlerini tanıtacak ve piyasaya sürecekti. Huawei ise önümüzdeki Cuma günü bir çift yeni nesil akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlanmıştı. iQOO’ya geldiğimiz zaman ise iQOO 11 serisi ve iQOO Neo7 SE modelleri de önümüzdeki haftalarda tüketiciler ile buluşacaktı.

Çip üreticisi MediaTek ise 2 Aralık’ta Dimensity 8200 yonga seti platformunu tanıtmaya hazırlanmıştı fakat tüm lansmanlar ve planlar Çin Komünist Partisi Eski Genel Sekreteri Jiang Zemin hayatını kaybettiği için yas sebebiyle ertelendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler