Salı, Nisan 16, 2024

Çinli Arama Motoru Ceo’su Baidu, ‘Kış Geliyor’ Diye Uyardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in en büyük arama motorunun CEO’su Robin Yanhong Li, China China Morning Post’a göre Çin’in ekonomisinin büyümesinin yavaşladığına ve yeniden yapılandığına dair çalışanlarına bir mektupta “Kış geliyor” uyarısında bulundu . Arama motoru Google çinde kısıtlı kullanımda olduğu için Baidu, Çin’deki Google’ın yerine kullanılan arama motoru hizmeti sağlayıcısı konumunda.

Çin Ekonomisi Yavaşladığı İçin!

Çarşamba günü personeller ile ekonomik yeniden yapılanmanın “her şirket için kış kadar soğuk ve gerçek” olduğunu açıklayan bir bir bildiri yayınlandı. Ancak “yapay zekanın tarihsel dönüşümü, muazzam büyüme potansiyeli ve yükseltme için gereken alanı serbest bırakarak çeşitli endüstrilere nüfuz ediyor.” Açıklamasında bulunuldu.

china gross domestic product gdp growth rate in china 2009 2019

Baidu rekabeti hızlandıracak ve diğer şirketler ile başa çıkmak için mücadele ederken güçlenecek.  Ekim ayındaki raporuna göre, dünyanın ikinci en büyük ekonomisi beklenenden daha hızlı bir şekilde yavaşlıyor . Raporda, Çin’in ihracatının, ekonomik performansının ve ABD-Çin ticaret savaşının etkilerinin Çin pazarının öngörülebilecek “kış” ına katkıda bulunan faktörler olduğu belirtildi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler