Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Citroen CXPerience Otomobili Baştan Yazıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birazdan izleyeceğiniz Citroen‘in yeni konsept otomobili olan CXPerience adeta baştan yazılarak teknolojinin doruklarına ulaştırılmış. Dört koldan dik açılan kapılar ve mükemmel tasarımı ile çok yakında Paris Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkacak.

 

CX Serisine Yabancı Değiliz

 

Citroen ilk olarak 1974 yılında üretmiş olduğu CX serisindeki otomobilinden sonra, yeni konsept aracı CXPerience ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aracın tasarımı şimdiye kadar alışmış olduğumuz Citroen tasarımlarından çok farklı olduğu gibi, geleceğin araçları arasında yer alabilir. Zira aracın hoş detayları, keskin hatları ve dört koldan dik olarak açılabilen kapılarına büyülenmemek elde değil.

 

Bu araçta 300 beygir gücünde elektrikli ve benzinli seçeneklere sahip motor yer aldığı gibi, 100 kilometreyi 4.4 saniye içerisinde çıkabildiği belirtiliyor. Henüz Citroen CXPerience hakkında net teknik özellikler yayınlanmadığı için aracı detaylandıramadık. Ancak önümüzdeki ay Paris’te düzenlenecek olan otomobil fuardında yakından takip edeceğiz. Dilerseniz Citroen tarafından yayınlanan aracın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler