Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Citroen My Ami Buggy Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Araç piyasasında son dönemde rekor fiyatlarla karşı karşıya kalıyoruz. Özellikle sıfır araçlarda yaşanan stok sorunlarıyla beraber fiyatlar genel anlamda yükseliş trendi içerisine girdi. Bir yandan fiyatların yükselişi devam ederken bir yandan da yeni alternatifler de pazara girmeye devam ediyor. En son elektrikli şehir aracı arayanlar için büyük otomobillere yeni bir alternatif olacak olan Citroen My Ami Buggy modelinin Türkiye’de satışa çıkacağı açıklandı.

Standart versiyon Ami’nin 2020 sonlarında satışa çıkmasından sonra bu Citroen tarafından atılmış ikinci büyük adım olacak.

Citroen My Ami Buggy Türkiye Fiyatı Nasıl?

Ami’nin standart versiyonu ilk olarak 2020 yılının sonlarında ülkemizde satışa çıkmıştı. Standart versiyon kısa sürede sevilmiş ve 2000 adetlik satış rakamlarının da üzerine çıkmayı başarmıştı.

Bu başarının arkasından şimdi de makyajlı Citroen My Ami Buggy modelinin satışlarının başlayacağı açıklandı. Yine tamamen elektrikli olarak gelecek olan Bugy, sınırlı bir stokla satışa sunulacak. Tasarımsal anlamda dikkat çeken özelleştirmeleri olan Buggy’nin stoklarının 100 adet ile sınırlı olduğunu göreceğiz.

Citroen My Ami Buggy

8 Ağustos itibariyle online satışa açılacak olan serinin fiyatı ise 399 bin TL olarak duyuruldu. Standart model ile karşılaştırıldığı zaman fiyatların bir tık daha yukarıda kaldığını da söylemek gerekiyor. Zira standart modelin şu an için satış fiyatı 369 bin TL seviyelerinde. 30 bin TL kadar daha yüksek bir fiyat istendiğini görüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler