Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Dacia Spring Extreme Fiyatları İlk Aydan Uçuşa Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomobil fiyatları korkutucu seviyelere doğru gitmeye başladı. Başta döviz kuru etkisi ve hemen arkasından gelen stok sorunları derken, araç fiyatları tam anlamıyla tırmanmaya başladı. Ülkemize gelen yeni araçlar da bu durumdan etkileniyor. En son Dacia Spring Extreme modeli için açıklanan satış fiyatlarını değerlendirmiş ve bir küçük eleştiri eklemiştik.

Fakat görünen o ki erken davranmışız. Zira seri henüz satışa yeni çıkmışken, ardı ardına zamların esiri olmaya başladı. Zaten fiyatını yüksek bulduğumuz %100 elektrikli aracın, 1 ayda fiyatının bir kez daha yükseldiğini gördük.

Dacia Spring Extreme Fiyatı Ne Kadar Değişti?

Tamamen elektrikli model satışa çıktığı ilk dönemde ( Yani geçen ay 🙂 ) 875 bin TL gibi bir fiyatla karşımıza çıkmıştı.

Sadece 65 beygirlik bir modelin 875 bin TL olmasını tabii ki eleştiri ile karşılamıştık. 220 km menzil değeri sunan Dacia Spring Extreme için gelen zam sonrasında yeni fiyat ise 969 bin TL olarak güncellendi.

elektrikli Dacia Spring

Yakın zamanda aracın 1 milyon bandını geçeceğini görebiliyoruz. Gelen zammın oranının bu kadar yüksek olması da dikkat çekici. Şimdilik diyecek bir söz yok. Fiyatlar ilerleyen günlerde nasıl değişecek göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler