Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Nesil Peugeot 3008 için Tasarım Ortaya Çıkmış Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni Nesil Peugeot 3008, birkaç ay kadar önce sürüş testleri sırasında görüntülenmişti. Aracın tasarımsal anlamda nasıl bir yüze sahip olacağı noktasında az çok fikir veren kamuflajlı görseller, seri için geri sayımın başladığını da ortaya çıkarmıştı.

Konsept çalışmalarıyla ünlü olan Kolesa grubu da bu kamuflajlı görsellerden de yola çıkarak yeni bir konsept yayınladı. Sızan görsellerden yola çıkarak hazırlanan konsept model, bir hayli iddialı bir tasarımı işaret ediyor belirtelim.

Yeni Nesil Peugeot 3008 Nasıl Gözükecek?

Yapılan çalışmada yer alan detaylara baktığımız zaman otomobilin ön kısımda revize edilen bir aslan diş tasarımının kullanılacağını görüyoruz. Bu kez tampon kısmına kadar uzanan aslan dişi gündüz farları kullanılmamış. Konsept çalışmasına göre gündüz ledleri daha kısa olacak ve ön ızgaranın hemen sonunda tamamlanacak.

Yeni Nesil Peugeot 3008

Burada ön ızgaranın da biraz daha küçültülmüş bir yapıda geleceğini belirtmek gerekiyor. Gelelim arka kısma. Yine hazırlanan görsellerden yola çıkacak olursak arka kısımda tasarım büyük ölçüde yeni 408 modeline benzetilmiş durumda.

Yeni Nesil Peugeot 3008

Açılı düz bir şekilde bagaj kapağına kadar inen arka cam, keskin hatların olduğu bagaj kapağı ve tampon detayları yeni 408 modelini andırıyor desek yeridir.

Tabii ki bu çalışmanın henüz resmi araç detaylarını yansıtmadığını da belirtelim. Resmi tanıtımın ne zaman yapılacağı net değil. Sızıntılardan yola çıkarak hazırlanmış olan görsellerden söz ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler