Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Citroen My Ami Buggy Türkiye’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mini elektrikli bir otomobil olarak pazara giren ve fiyatıyla da beğeni toplayan Citroen Ami, markanın da epey bir konuşulmasını sağladı. 1 senelik bir süreçte ülkemizde satışta olan araç beğeni toplayınca, devam serilerinin de haberleri gelmeye başladı. En son Citroen My Ami Buggy modeli için Türkiye tarihi ortaya çıktı.

Sevilen modelin özelleştirilmiş bir versiyonu olarak görebileceğimiz aracın ne zaman ülkemizde boy göstereceğine bakacağız ama gelin önce seri için farklı olarak ne özellikler sunuluyor buna bir bakalım.

Citroen My Ami Buggy Nasıl Özelliklere Sahip?

Söz konusu versiyon özelleştirilmiş bir Ami olarak nitelendirilebilir. Genel boyutlar ve yapı itibariyle seri, standart Ami çizgilerinde ilerliyor. Fakat dıştan baktığınız zaman önemli farkları olduğunu da görüyorsunuz.

Bir kere serinin üst kısmı açılabilir. Panoramik tavan kullanılması aracı biraz daha geniş bir hale getiriyor. Bunun yanında yan kısımlarda da standart kapıların kaldırıldığını görüyoruz. Standart kapılar yerine bir bariyer kullanılmış ve bu da aracın iç mekanının daha geniş görünmesini sağlamış.

Citroen My Ami Buggy

Haki yeşil renk seçeneğiyle sunulacak olan aracın, jantlar kısmında da 14 inçlik özel altın rengi jantları sunacağını belirtelim.

Tamponlarda ek takviyeler, mini özelleştirmeler ve çok daha fazlasıyla beraber Citroen My Ami Buggy daha özgün bir dış tasarım sunuyor desek yeridir.

Citroen My Ami Buggy

Aracın iç tasarımına geçtiğimiz zaman ise modernleştirilmiş olan yeni bir yüz görüyoruz. Burada Ami Bugy, kokpit kısmında da sarı renkleri öne çıkarıyor. Sarı dikiş kısımları, ek saklama alanları, özel hazırlanmış paspas detayları ve çok daha fazlasıyla iç mekanda da değişim söz konusu.

Citroen My Ami Buggy için teknik verilerden de söz edelim. Standart araçtan çok fazla bir fark yok ama yine de teknik özelliklerden söz edelim. 45 km/saat maksimum hıza kadar çıkabilen seri, yine %100 elektrikli olarak karşımıza çıkıyor.

Citroen My Ami Buggy

75 km menzil değeri sunacak olan yeni elektrikli, yine hızlı şarj desteğine de sahip oluyor. 3 saat içerisinde hızlı şarj ile %100’e ulaşan seri, Ağustos ayında ülkemizde satışa çıkacak deniyor. Bu özel versiyonun ülkemiz fiyatının ne olacağını ise bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler