Cuma, Nisan 19, 2024

Çok Beklenen Ceza & Ezhel & Ben Fero & Killa Hakan Fight Kulüp Klibi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda Rap camiası oldukça sıcak ve kargaşalı geçiyor. Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı diss şarkısının ardından Ceza, Ezhel, Ben Fero ve Killa Hakan “Fight Kulüp” isminde şarkı çıkardı. Fight Kulüp şarkısını dinledik ve klibini izledik. Kendi yorumlarımızı sizlere aktaracağız.

Öncelikle rap severler Fight Kulüp Rap’inin Norm Ender’in diss şarkısının üzerine yapıldığını sanıyor fakat dinledikten sonra öyle olmadığını anlıyoruz. Çünkü Rap’te herhangi bir kişiye karşı bir şey söylenmiyor. Ceza’nın kendi sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde klipten kısa görüntü yayınlamıştı ve şarkı geleceğini bildirmişti. Klipte sırasıyla Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero söylüyor. Rap’in Nakaratları Killa Hakan söylüyor.

Rap Camiasında Ortalık Karışık

Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” isminde çıkardığı diss rap’in üzerine dinleyiciler ikiye bölünmüştü. Çünkü dissin sözlerinde Ezhel’e, Fero’ya ve gündemdeki yeni nesil şarkıcılara giydiriyordu. Rap severler adeta ikiye bölünmüş durumda. Bundan sonra durum nasıl gideceğini zaman gösterecek ama Ceza’nın geri dönmesi hepimizi sevindirdi diyebiliriz.

Fight Kulüp Rap’i 1 Saatte 500Bin

Rap yayımlananı 1 saat oldu ve 500bin izlenmeyi geçti. 1 Saatte bu kadar izlenmesine rağmen halen YouTube trendlerine girebilmiş değil. Şarkı 1 saat içerisinde 84bin beğeni, 23bin disslike aldı. Yorumlara baktığımızda ise dinleyiciler en çok Ceza ve Ezheli beğenirken, Killa Hakan’ı hiç beğenmemişler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler