Cuma, Nisan 26, 2024

Türk Telekom Yeni Limitsiz İnternet Fiyatlarını Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de hemen herkesin ortak olarak kullandığı Türk Telekom fiyatlarına yeni bir güncelleme getirdi.

Bu senenin başında AKK’nın kaldırılması ile birlikte şirketler fiyatlarına yeni bir düzenleme getirmişti. Bu şirketlerin arasında Türk Telekom’da bulunuyordu tabiki. Fiyatların değişmesi bir yandan kullanıcılara kötü sonuçlar doğururken, AKK’nin kalkması herkesin lehine olmuştu.

Bu seferki fiyat güncellemeleri ise kullanıcıların hoşuna gidecek. Çünkü 35Mbps ve üstü hızlarda paketlerden birisini satın alanlar artık eski fiyatlara nazaran yaklaşık %30 daha az ödeyecekler. Yani burada bir indirim söz konusu. 35Mbps’den düşük hızlara sahip paketlerde ise bir fiyat değişikliği mevcut değil. Bu paketlerde sadece hız artışları mevcut.

Konu ile alakalı açıklama ise Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal‘dan geldi:

“…Ev ve işyerlerini Türk Telekom ile internete bağlayacak yeni müşterilerimiz, verecekleri 24 ay taahhüt karşılığında artık 35, 50 ve 100 Mbps gibi yüksek hızlardaki limitsiz paketlerimizi yüzde 30’lara varan çok daha avantajlı fiyatlarla kullanabilecekler. Ayrıca yeni kampanya kapsamında Türk Telekom’a gelen müşterilerimiz Muud Premium, TT WiFi Limitsiz, TT Depo 10GB, McAfee Güvenlik gibi özel ayrıcalıklı hizmetlerimizden 24 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 24 Mbps ve üstü hızlarda limitsiz paketlerimizi tercih eden yeni müşterilerimiz ise, bu ayrıcalıklı hizmetlere ek olarak Türk Telekom Prime müşterisi olacak ve hem Türk Telekom Prime fırsatlarından faydalanacak hem de TT Akademi’nin 12 aylık İngilizce Online Eğitim Paketine de ücretsiz olarak sahip olacaklar.”

Gelelim fiyatlara. Yeni fiyatları aşağıda görebiliyorsunuz. Sizce bu fiyatlar nasıl oldu. İndirimler yeterli mi? Yoksa daha fazla mı olmalıydı?

türktelekom

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler