Cuma, Mart 29, 2024

Conqueror’s Blade Sezon VI: Scourge of Winter 21 Aralık Tarihinde Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Küresel yayıncı MY.GAMES ve geliştirici Booming Games, 21 Aralık’ta ücretsiz genişleme paketi olarak Conqueror’s Blade’e gelecek olan

Sezon VI: Scourge of Winter’ı duyuruyor.

788adf32 4a1e 47c1 9f69 0f6867e23417

s6 1

Bu yeni sezonda, oyuncular yüzleşmek için Ostaria’nın buzlu topraklarına girecek yeni bir tehdide karşı savaşır ve kuzeyi ıssızlıktan kurtarır. Bilinen dünyanın dört bir yanından gelen savaş ağaları, önümüzdeki uzun kışta hayatta kalmak istiyorlarsa birleşmek zorundadır.

Kuzey Amerika’daki oyuncular, 16 Aralık’tan itibaren ABD’deki Conqueror’s Blade’e sorunsuz ve istikrarlı bir deneyim getirecek yepyeni Doğu ve Batı Kıyısı ABD sunucularında 6. Sezona başlayabilirler.

Oyun hakkında:

YENİ BİR KÖTÜLÜKLE YÜZLEŞİN

Yeni bir Sezon Harekatı ile iyiye karşı kötülük hikayesi açığa çıkacak! Sezon VI: Scourge of Winter’da, Kutsalsızlar olarak bilinen ürkütücü bir sürü Kuzey’e saldırıda bulundu. Kışın dondurucu karanlığının perdesi altında hareket eden bu eşkıyalar, Kış Kırbacı ne emrederse onu yapıyor. Bu zalimin amansız gazabının koca bölgelere kış başından sonuna kadar musallat olduğu söyleniyor. Gaddar saldırılarından sağ çıkabilenler güneye kaçarken, kahramanlar mecburi bir ittifak kurup bu dehşet odağına karşı mücadele etmeli ve bu toprakları felaketten kurtarmalı.

OSTARIA’NIN BUZLU BÖLGESİNİ KEŞFEDİN

Ostaria’nın donmuş diyarı güzel ama tehlikeli bir bölgedir. Korkunç bir kışla yüzleşen Savaş Lortları, Ostaria bölgesini geçerken kar fırtınalarına dikkat etmelidir.Conqueror’s Blade dünyasının yeni bir özelliği olan Dinamik hava durumuyla mevsimler değişecek.Sezonun ilerleyen günlerinde açılacak yeni PvE içeriği, sadece Kuzey’in en direngen savunucularının kazanabileceği özel ödüller sunacak.

BİRİMLERİ BİRLEŞTİRİN VE GELİŞTİRİN

Bu yeni kötülük, en büyük askerlerin bile tek başına yüzleşemeyeceği kadar büyük. Oyuncular en güvendikleri birimlerini, Birim Terfileri üzerinden öne sürerek Kutsalsızları defetmeli! Sezon VI boyunca Birim İddialarını tamamlayarak mevcut birimlerinizi Landsknecht’lere, Armiger Lansçıları’na ve Liao Korucuları’na terfi ettirin.

ÖZEL ÖDÜLLER İÇİN KUZEYİ GERİ ALIN

Kutsalsızları alt ederek ve yeni Sezon İddialarının üstesinden gelerek Kurtarıcı Birim Süslemesi, Arkhon Kahraman Süslemesi ve daha nicesini içeren 100’den fazla ücretsiz ve premium ödül açın.Bugünden itibaren oyuncular, Sezon VI: Scourge of Winter’daki harekatlarına Kutsalsız Kahraman Süslemesi ile başlamak için Sezon VI Savaş Bileti’ni ön sipariş verebilirler!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler