Cumartesi, Nisan 27, 2024

Cooler Master Yeni Klavye Ve Kulaklık Ürünleri Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün Computex 2018’de yeni kasa ve soğutma ürünlerinin bilgisini verdiğimiz Cooler Master bugün de yeni tanıtmış olduğu CK ,SK klavye serisini ve yeni kulaklık modellerini tanıttı.

 


CK Serisi Klavyeler

CK550 2

Floating tuş tasarımı ve dayanıklı mekanik anahtarları ile oyun dünyasına giriş yapan CK550, 50+ milyon tıklama ömrüne sahip. CK 550 modelinde Gateron Kırmızı-Mavi ve Kahverengi anahtar seçenekleri bulunuyor. Tek parka kavisli alüminyum üst plaka, şık bir tonda yer alıyor ve bir ömür boyu oyuna dayanacak şekilde tasarlanmış. RGB aydınlatma özelliğine sahip CK550’nin aydınlatma seçenekleri “on-the-fly” yani klavye üzerinden ve yazılım ile kontrol edilebiliyor.

SK Serisi Klavyeler

sk

Cooler Master önümüzde ki dönemde, SK620, SK630 ve SK640 olmak üzere üç farklı SK modelini piyasaya sürecek. SK serisi yeni Cherry MX Düşük Profil switchlere, fırçalanmış alüminyum üst plaka, RGB Aydınlatma,  Type-C USB bağlantısı ve klavyeyi çevreleyen RGB aydınlatma özelliklerine sahip ve tüm özellikleri minimalist bir tasarım ile birleştiriyor. SK 620 %60 kompakt diziliş yani turnuva dizaynı, SK630 %80 kompakt dizaynı ve SK650 ise tam boyut dizaynı ile karşımıza çıkacak olan SK serisinin tüm özelliklerini 2018 sonuna doğru tamamı ile görebiliyor olacağız.

Kulaklık

MH75x serisi

Cooler Master tüm bu ekipmanların yanı sıra kulaklık serisinde de MH751 ve MH752 modellerini tanıttı. Her iki kulaklıkta da üstün konfor, hafif yapı, yüksek kaliteli “Omni Directional” mikrofon ve kafa bandı özelliklerine sahip. Daha kaliteli Kristal netliğinde iletişim, katlanabilir tasarım, dayanıklı örgülü kablo, PC ve mobil platformda kullanılmak üzere çoklu platform özelliği bulunuyor. MH752 modelinde PC kullanıcıları için ayrıca bir USB bağlantı kutusu bulunuyor. Bu ses kontrol kutusu ile ses seviyesini, mikrofon sesini ve surround ses kontrolü yapılabiliyor.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler