Cuma, Mart 29, 2024

Cooler Master’dan Uygun Fiyatlı RGB Mousepad

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cooler Master yıllardır piyasada olan, yerine göre cep yaksa da son zamanlarda genel kitleye hitap eden başarılı bir teknoloji firması. Çevre birimleri kısmında en son olarak piyasaya damgasını Cooler Master Masterkeys ve Masterkeys Lite serisi ile vurmuştu. Bu sefer de CM’nin ‘ucuzluk kervanı’na kattığı yeni bir ürün var; bahsi geçen yeni ürünün ismi ise Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad. İsterseniz bu arkadaşın teknik detaylarına yakından bakalım hocalar:

Bu Işıklı “Mışıklı” Mousepad Ne Sunuyor Bizlere ?

Öncelikle yüzeyini anlatmak istiyorum dostlarım; 350mm x 264 mm yüzey ölçüsüne sahip olan bu arkadaş 808 gr ağırlığında ve 2 mm kalınlığında.

Başlıksız 1 1

Tabii hepimizin besine ihtihaç duyması gibi RGB ışıklandırması bulunduğu için bir güç kablosuna ihtihaç duyuyor, USB tipindeki kablodan enerji ihtihacını karşılayan bu mousepad’in kablo uzunluğu tamı tamına 1.6 metre.

Bu Mousepad’de Yazılım Desteği Bulunmuyor : 

Cooler Master ; Masterkeys serisinde de yaptığı hamleyi bu mousepad’de de (sanırım fiyatı düşürmek amaçlanarak) sürdürmek istemiş, yani bu RGB ışık efektini kendimiz ayarlayamayacağımız anlamına geliyor. Ayrıca Gigabyte RGB Fusion veya Asus Aura Sync gibi 3.parti yazılımlar ile de RGB ışığı kontrol etmemize izin verilmemiş.

adlı Mousepad için 2 sene garanti süresi verilmiş, günahı (fiyatı) ise $30 olarak belirlenmiş.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler