Cuma, Nisan 26, 2024

Creative Technology Dünyanın İlk Super X-Fi Kulaklıkları Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Singapur merkezli bir teknoloji şirketi olan Creative Technology, kulaklarınızın en iyi şekilde duyması için sesi optimize ettiği X-Fi teknolojisini sahip SXFI AIR ve SXFI AIR C adındaki iki yen modelini duyurdu.

Creative’in yeni kulakları SXFI AIR ve SXFI AIR C, Super X-Fi teknolojisi sayesinde oldukça iddialı duruyor. PS4, Nintendo Switch, Mac ve PC ile uyumlu çalışan Super X-Fi teknolojisine sahip SXFI AIR ailesi gelişmiş ses seviyesi ile oldukça iyi bir deneyim sunuyor.

SXFI AIR Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

50mm neodim sürücüleri ile ön plana çıkan SXFI AIR, üzerindeki Bluetooth ve USB bağlantıları sayesine PC ve Mac’te film izleyenler ve oyun oynayanlar için mükemmel olan düşük gecikmeli 7.1 ses kalitesi sunuyor. Creative Technology, SXFI AIR modeli için 149 poundluk bir fiyat belirlemiş. 

Creative SXFI AIR super X Fi headphones

SXFI AIR C Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Oyun deneyimini arttırmak için tasarlanan SXFI AIR C, arkadaşlar arasında daha iyi bir iletişim gerçekleştirmek için özel olarak ayarlanmış çıkarılabilir ClearComms mikrofona sahip. SD Kart, Bluetooth ve dokunmatik kontrolleri desteklemeyen kulaklık 119 Pound fiyat etiketiyle bu ayın sonunda piyasaya çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler