Perşembe, Nisan 25, 2024

CS:GO Farklı Bir Şekilde Steam Üzerinde Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir zamanların popüler oyunu CS:GO, Steam üzerinde ücretsiz oldu. Tabiki tam anlamıyla değil…

Uzunca bir süredir Steam’de ücretsiz olan oyunlar ya tamamen ücretsiz oluyor ya da kısa bir süreliğine. Valve ise farklı bir yola girederek CS:GO’yu çevrimdışı bir şekilde ücretsiz yaptı. Ne demek oluyor bu? Gelin detaylara inelim.

Aslında CS:GO hem ücretsiz hemde ücretli şekilde sunuluyor. Ücretsiz versiyon yine eskisi gibi 25 TL’den satılıyor ve her zamanki özellikleri sunuyor. Ücretsiz versiyonu alan bir kullanıcı ise sadece botlarla çevrimdışı maçlar oynayabiliyor. Ve GOTV‘deki maçları seyredebiliyor.

csgo

Yani oyunu ücretsiz olarak aldığınızda tamamen sizin oluyor. Ancak çevrimiçi maçlar, rekabetçi, rank ve özel maçlar gibi birçok özellik yok. Bu aslında çoğu kişi için faydalı olmasada oyunu denemek isteyenler için yararlı olacaktır.

CS:GO’yu ücretsiz bir şekilde edinmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunu test ettikten sonra satın alıp tüm nimetlerinden yararlanmayı ihmal etmeyin.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler