Perşembe, Nisan 25, 2024

İşte PSN Plus Hizmetinin Eylül Ayında Sunacağı Playstation 4 Oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bulunduğumuz dönemin en popüler oyun konsolu Playstation 4‘te belli bir ücret karşısında sunulan PSN Plus hizmetinde bedava oyun dağıtımına devam ediliyor. Şuanda 179 TL’ye bir yıllık abonelik satın alabileceğiniz sistemin Eylül ayında sunacağı oyunlar; kimileri için heyecan uyandırıcı, kimileri için ise boş yapımlar. Fakat belirtmeliyiz ki iki yapım da, oynamaya değer yapımlar.

Bedava Sirke, Baldan Tatlıdır

Playstation 3’ten beri, PSN kısaltmasıyla Playstation Network sistemini tanıyoruz. 

Bu sistemden kısaca bahsedecek olursak; sisteme kayıtlı kullanıcılar, kendi hesaplarından dilekdikleri oyunu satın alabilir, başarılarını paylaşabilir, sohbet edebilir ve buna benzer eğlenceyi arttıran aktivitelerde bulunabilirler.

PS3 ile başlayıp PS4 ile devam eden sistemde normal üyelik için herhangi bir ücret istenmemekte. Yalnız Playstation 4 kullanıcısıysanız ve sahip olduğunuz oyunların online modlarını oynamak isiyorsanız, belli bir ücreti gözden çıkartmanız gerekiyor.

Yani orijinal olarak satın aldığınız oyuna verdiğiniz yüzlerce lira, çoklu oyuncu modlarını oynamak için yeterli olmuyor. Mecburen, yılda 180 TL ödeyerek PSN Plus üyesi olmanız isteniyor. 

Fakat bu dezavantajı Sony şirketi, her ay yaptığı bir güzellikle kapatıyor diyebiliriz. Şirket; hem Playstation 3, hem de Playstation 4 sahibi olan PSN Plus üyelerine her ay bedava oyun sunuyor.

Bu oyunlar, para ödeyerek satın aldığınız dijital oyunlarla tamamen aynı oluyor. Her ay farklı oyunlar sunan şirket, bu oyunları PSN Plus üyeliğiniz devam ettiği sürece oynanabilir kılmaya devam ediyor.

İşte PSN Plusın Eylül Ayında Sunacağı PS4 Oyunları İÇERİK

Geçtiğimiz ay Mafia 3 ve Dead by Daylight oyunlarını hediye eden şirket, önümüzdeki Eylül ayında Playstation 4 üzerinden God of War 3 Remastered ve Destiny 2 oyunlarını sunacak.

God of War 3 Remastered için, Playstation 3 konsolunun satış rakamlarını yükselten başlıca yapımlardan biri olan God of War 3’ün grafiksel anlamda elden geçirilmiş hali diyebiliriz. 

Oyunun eski olduğunu düşünmekte haklısınız. Fakat eğer God of War 3‘ü henüz oynamamış bir Playstation 4 sahibiyseniz, mutlaka denemeniz gereken çok kaliteli bir yapım olduğunu belirtelim. 

Öte yandan Destiny 2‘den bahsedecek olursak; çıktığı dönemin en büyük video oyunu bütçesine sahip olan yapımın devamı niteliğindeki, hem grafiksel olarak hem de içerik olarak gelişmiş bir oyunun sizi beklediğini belirtelim.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Cihaz adı DESKTOP-BM7DICR
    İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU G3260 @ 3.30GHz 3.30 GHz
    Takılı RAM 8,00 GB
    Cihaz Kimliği 78C08EDF-52A2-4CCB-9B61-59B7B29D9BF9
    Ürün Kimliği 00331-10000-00001-AA775
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
    Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler