Çarşamba, Mayıs 8, 2024

CSGO’ya Güncelleme Geldi! O Durum Uzun Zaman Sonra Değiştirildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CSGO uzun zaman sonra bir güncelleme aldı. Valve tarafından yayınlanan güncelleme oyunda dengeyi sağlayacak.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda oyunda hilelerin artması nedeniyle kullanıcılar CSGO oynamayı bırakmıştı. Oyuncularını kaybettiğini gören Valve bu duruma karşı herhangi bir çözüm bulmadı veya bulamadı.

Bir dönemlerin en popüler oyunu olan CSGO şuan birçok oyunun altında ezildi ve artık hemen hemen oynanmaz hale geldi. Zaten girdiğiniz hemen hemen her maçta hile denk geliyor. Ancak Valve uzun bir aradan sonra oyuna yeni bir güncelleme getirdi.

Bu güncelleme oyundaki hilelere çözüm bulmuyor. Oyun içindeki dengeyi sağlıyor. Oyun içindeki dengeden kastımız ise silah dengelemeleri. Gelin güncellemenin içeriğine bakalım…

Gelen güncelleme ile birlikte CSGO’cuların uzun zamandır kendi kendine söylendiği durum ortadan kaldırıldı. M4A1-S’in şimdiye kadar toplamda 60 tane mermisi bulunuyordu. Valve sonunda bu silahın bir tüfek olduğunu fark etti ve M4A1-S’in toplam mermi sayısını 80‘e çıkardı.

csgo 2

Oldukça seri atışı ve yüksek hasarı ile tüfek etkisi yaratan CZ75-Auto’nun taban hasarına değişiklik getirildi. Taban hasarı 33’ten 31’e düşürülen CZ75-Auto artık kafadan vuruşlarda ölümcül hasar vermeyecek. 

Son değişiklik ise MP7’de yapıldı. Aslında yine uzun zamandır yapılması gereken bir değişiklikti. Bildiğiniz gibi UMP’nin hasarı MP7’ye nazaran daha çok. Ancak her iki silahın fiyatına baktığımızda UMP’nin 1200$, MP7’nin ise 1700$ olduğunu görüyoruz.

Tabi bu durum beraberinde MP7’nin tercih edilmemesini getirdi. Daha ucuza daha güçlü silah almak varken kullanıcılar MP7’yi tercih etmiyorlardı. Valve ise bu duruma el atarak MP7’nin fiyatında 200$ indirim yaptı ve MP7’nin fiyatı 1500$’a sabitlendi.

Güncellemenin içeriği bu şekildeydi. Aslına bakacak olursak oyuncuların Valve’den güncelleme gibi bir beklentisi hemen hemen kalmadı. Eğer bu oyuna birşey yapılacaksa hileler ile alakalı birşeyler yapılmalı.

Çünkü kullanıcıların birçoğu “CSGO’ya neden güncelleme gelmiyor?” sorusunu değil “CSGO’da neden hileler azalmıyor?” sorusuna yanıt arıyor. Yinede bu güncelleme hala oyunu oynayan kitle için oldukça mantıklı bir güncelleme olmuş.

Sizce CSGO’ya gelen bu güncelleme nasıl oldu? Güncelleme gerekli miydi? Önümüzdeki zamanlarda hileler ile alakalı güncellemeler gelecek mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler