Salı, Ekim 22, 2024

Cyberpunk 2077 DLSS 3 Güncellemesi Geldi

Cyberpunk 2077 DLSS 3 desteği, uzun bir zamandır bekleniyor. Öyle ki RTX 40 serisinin tanıtımında bile oyunun DLSS 3 performansına ilişkin bazı detaylar görmüştük. Her ne kadar DLSS 3 tanıtımında gösterilmiş olsa bile oyuna bu desteğin gelmesi 3 ayı buldu.

Cyberpunk 2077 sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla beraber, yeni bir güncelleme sunulduğu ve bu yama sayesinde de desteğin oyuna eklendiği resmi olarak açıklandı.

Cyberpunk 2077 DLSS 3 Güncellemesi Yayında

DLSS 3 desteği için sunulan yamanın 6 GB seviyesinde bir boyutu olduğu gözüküyor. Bu güncelleme sonrasında RTX 4070 Ti, 4080 ya da 4090 ekran kartlarından herhangi birini kullanan kullanıcılar, oyunda aktif olarak DLSS 3 özelliğini açabilecek.

Zaten tanıtım sırasında da söylenmişti ama şahsi olarak da söylemek isterim ki DLSS 3, oyunda ciddi bir performans artışı sunacak.

Zira DLSS 3, yeni kare oluşturmaya dayanıyor. Yapay zeka desteğiyle beraber yeni kare oluşturması, ciddi bir FPS artışının yanında daha kaliteli görseller de elde edilmesini sağlıyor.

BENZER:  Call of Duty: Modern Warfare 3 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor!

Tabii ki bu sistemde bir de gecikme durumu ortaya çıkıyor. Gecikme sorununu çözmek için de NVIDIA Reflex teknolojisinin sisteme eklendiğini biliyoruz. NVIDIA Reflex desteği, Cyberpunk 2077 için de geçerli.

Cyberpunk 2077 DLSS 3

Son olarak şu detayı da verelim. Oyunun resmi hesabında güncelleme için bir uyarı var. GOG GALAXY kullanıcıları için güncellemeden sonra, uygulamanın da güncellenmesi gerektiği vurgulanmış.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler