Perşembe, Mart 28, 2024

Cyberpunk 2077 için 2021 Güncelleme Haritası Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Büyük umutlarla beklediğimiz Cyberpunk 2077, yapı olarak bekleneni verse de oyun hataları oyunun önüne geçti.

Belki oyun bir süre daha ertelenip çıkıp yapsaydı, hatalar giderilebilirdi ama sonuç olarak oyun yayınlandığından beridir sorunlarla gündemde.

Bunu çözmek için çalışmalarını sürdüren CD Projeckt RED ekibi ise tabii ki oyunun peşini bırakmıyor. Ekip bugün yeni bir güncelleme haritası yayınladı.

Cyberpunk 2077 ne kadar güncelleme alacak?

2020 yılı sonu için de benzer bir harita yayınlanmıştı. Şimdi 2021 yılı için yayınlanan güncelleme haritasını gördük ve açıkçası yapım, bazı şeylerin sinyallerini verdi.

Takvime baktığımız zaman ilk güncellemenin Patch 1.1 olarak yayınlandığını göreceğiz. Bu güncelleme belki de ilk büyük güncelleme olacak ve yılın hemen ilk yarısında yayınlanacak. İkinci güncelleme ile yine büyük güncelleme olacak ve bu güncelleme de Patch 1.2 olarak duyurulacak. 2021 başında yayınlanacak olan ikinci güncelleme sonrasında DLC sürecine geçilecek.

Cyberpunk 2077

Oyun ilk ücretsiz DLC sürümünü alacak. 2021 yılının sonlarına doğru geldiğimiz zaman ise konsollar için bir güncelleme yayınlanacak. Sonuçta hataların giderilmesi için yıl boyunca güncellemeleri görmüş olacağız.

Peki bu güncellemeler ne kadar yarar sağlar derseniz onu bilmenin imkanı yok. 2020 yılı bitmeden HotFIX sürümleri geldi ama bu sürümler de Cyberpunk 2077 hatalarını tam olarak ortadan kaldırmadı.

Görünen o ki CD Projekt için süreç zorlu ve yavaş ilerleyecek. Bakalım güncellemeler geldikçe değişen dinamikleri daha yakından inceleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler