Cuma, Nisan 19, 2024

Danla Bilic Beyaz Show’a Konuk Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biliyorsunuz ki Youtube ile fenomen olup Türk sinemasına dahil olmaya çalışan veya başka türlü adını duyurmaya çalışan Youtuberlar görmüştük. Bu sefer farklı bir şey var ve ilk olduğunu da belirtelim. Bir Youtube fenomeni olan Danla Bilic, Beyazıt Öztürk‘ün programı olan Beyaz Show‘a konuk oldu. Bu arada ilk Beyaz Show’a konuk olan internet fenomen demek istedim yanlış anlaşılmasın. 

İlk olarak şu videoyu izleyerek Danla’nın sahne girişini izleyelim. 

Öncelik olarak bu tür bir şeyin olması gerçekten güzel bir şey. Youtube Türkiye olarak kaliteyi daha fazla tanıtmak oldukça önemli. Bu dediğimden “Danla kaliteli bir youtuber” algısı çıkmasın lütfen. Danla’nın atmış olduğu bu adım ile birlikte belki de Youtube Türkiye’de daha kaliteli Youtuberlar televizyon programı konuğu olabilir ve başarılarına  başarı katabilir. 

Beyaz Show ekibi tarafından “Danla Bilic’i tanıyor musunuz?” şeklinde bir soru sokakta halka sorulmuş, o videoyu izleyelim. 

Az çok takip edenler bilir, Danla bir çok konsept ile makyaj videosu çekmiş ve çekmeye de devam ediyor. Öncelik olarak yapmış olduğu makyajlara isim vermesi onun videolarının izlenmesini oldukça arttırıyor diyebilirim. Bunların haricinde genel olarak her Youtuber’ın başına gelen takipçiler ile “atışma” sorunu Danla’ya da fazlasıyla vurdu ve vurmaya da devam edecek gibi. İnsanların Danla’nın kilosuna laf etmesi onu bir hayli kızdırmış olsa gerek ki yeni bir konsept hazırlamış sıkı bir diyete girdiğini belirterek “Yeni bir konsept tasarladık bu konsept ile çekeceğim makyaj videolarında artık adım adım zayıflamaya doğru gideceğim” dedi. Bununla birlikte Youtube’da video çekmeye başladığından beri 15 kilo almış.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler