Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Death Stranding Ücretsiz Oldu! Ne Zamana Kadar?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in 25 Aralık ücretsiz oyunu açıklandı. Hatırlarsanız bir yazı paylaşmış ve aslında oyunun sızdığını dile getirmiştik. İpuçları da sızıntılar da doğru çıktı ve Death Stranding ücretsiz oldu.

Epic Games üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyun, tabii ki günün ücretsiz oyunu kampanyası kapsamında sunuluyor. Yani çok kısa bir süre için ücretsiz olarak kalacak. Sonrasında yapımı yeniden para vererek almak lazım.

Death Stranding için Elinizi Çabuk Tutun

Epic Games sayfasına baktığımız zaman oyunun 26 Aralık 2022 tarihinde 19:00’dan sonra yine ücretli olacağını görüyoruz.

Bu süre içerisinde oyunu alırsanız, tamamen sizin olacak. Hideo Kojima imzalı olan oyunun devam serisi de geliştirme aşamasında. Death Stranding 2’den önce birinci oyunu henüz oynamadıysanız, bu fırsatı kaçırmayın derim. Oyunun Epic Games sayfasını da şuraya ekliyorum.

Death Stranding

Ücretsiz Olacak Yeni Oyun için de İpucu Var

25 Aralık ücretsiz oyun sızıntı haberini paylaşırken, bir ipucundan söz etmiştik. Epic Games’in paylaştığı kamuflajlar üzerinde bazı simgelerin gizli olduğunu görmüştük. Bugün verilecek olan oyun için de aynı ipucu verilmiş gibi gözüküyor.

Artık oyunun hangisi olduğu konusunda tahmini paylaşmayalım ama görselde yer alan ipucunu paylaşalım. Saatler sonra zaten oyun ücretsiz olarak indirmeye sunulacak.

Epic Games 26 Aralik

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler