Cuma, Nisan 26, 2024

Dell, 4K HDR Bulunan Web Kamerası UltraSharp’ı Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Austin, Teksas merkezli teknoloji devlerinden Dell bugün, patent almayı bekleyen dokuz teknolojiye sahip bir 4K çözünürlük sunan web kamerası yeni Dell UltraSharp Webcam‘i duyurdu. Bu, işletmeleri ve profesyonel kullanıcıları hedefleyen birinci sınıf bir web kamerası. Büyük 4K Sony STARVIS CMOS sensör ve çok elemanlı lens sayesinde yeni UltraSharp Web Kamerası, düşük aydınlatma koşullarında bile kristal netliğinde video kalitesi sunuyor.

Dell UltraSharp ve öne çıkan özellikleri:

  • Digital Overlap HDR özelliği, gerçeğe yakın renklerin korunmasına ve pozlamayı dengelemeye yardımcı oluyor.
  • 3D/2D video parazit azaltma, grenli görüntüleri otomatik olarak ortadan kaldırarak düşük ışıkta bile iyi görünmenizi sağlıyor.
  • Dell UltraSharp Web Kamerası, sizi her karede odakta ve merkezde tutmak için Yapay Zeka (AI) kullanan otomatik çerçeveleme özelliğine sahiptir. (Yeni nesil M1 iPad Pro’da gördüğümüz deneyimin aynısı)
  • Dell UltraSharp web kamerası, yüz tanıma özelliğini kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde oturum açmanıza olanak tanıyan Windows Hello özelliğini de destekliyor.
  • Ayrıca, Dell bilgisayarlar ile uyum içinde çalışabilmek için Dell Hızlı Oturum Açma özelliğini de içeriyor; bu özellik, web kamerasındaki yakınlık sensörlerinin siz yaklaşırken varlığınızı algılaması ve uzaklaştığınızda oturumunuzu otomatik olarak kapatması anlamına geliyor.
  • Manyetik bir gizlilik kapağı, kamera kullanımda değil evinizin içerisinde güvenli bir şekilde oturmanızı sağlıyor, web kamerası kullanılmadığında bu manyetik kapak lensi kapatıyor ve sizleri koruyor.
  • Neredeyse çerçevesiz ekranlarınız için tasarlanan manyetik yuva, UltraSharp Web Kamerasına ek araçlar olmadan takılıyor ve tek bir pikseli engellemeden monitörünüzün üzerine oturabiliyor.
  • Önceden ayarlanmış üç Görüş Alanı arasından seçim yapabilirsiniz: arka planınızın daha fazlasını göstermek için varsayılan 90°, orta aralık için 78° veya yakın çekimler için 65°. HDR, Otomatik Odaklama, 5x Dijital Yakınlaştırma, AI (Yapay Zeka) Otomatik Çerçeveleme, Parlaklık, Keskinlik, Kontrast ve Doygunluğu kontrol eden ayar seçenekleriyle görüntünüzü özelleştirmek mümkün.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler