Cumartesi, Nisan 20, 2024

Destroy All Humans! Remake’in demo sürümü ücretsiz olarak yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Orjinal oyunu 2005 yılında çıkan ve dünya içerisinde kaosa neden olduğumuz Destroy All Humans! oyununun Remake versiyonu, demo sürümü ile karşımızda. Ücretsiz olan bu demo ile kısa süreliğine oyunu deneyimleme şansına sahip olacaksınız.

Oyunu tam sürümü ne zaman çıkacak ?

Oyunun çıkış tarihini daha önce sizlerle paylaşmıştık. 28 Temmuz tarihinde çıkacak olan bu oyunun detaylarına isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

destroy all humans

Sıra dışı bir yapıya sahip olan bu oyun PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia platformlarında oyuncular ile buluşacak.

Oyunun yayınlanan demo sürümüne tekrardan dönelim. Yayınlanan bu demo sürümü ile dünyaya ilk defa gelecek ve kendinizi bir inek çiftliğinde bulacaksınız. Bu varlıkların insan olmadığını anladıktan sonra çiftçiler ile karşılacaksınız ve macera başlayacak.

Destroy All HumansDestroy All Humans! Remake oyununun demo sürümünü GOG üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca oyunu 135 TL karşılığında Steam üzerinden ön sipariş ile alabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler