Cuma, Nisan 26, 2024

DJI İlk FPV Yarış Uçağını Yapıyor! (iddia)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde spor ve hobi anlamında dünyada bir çok kişi tarafından tercih edilen drone yarışları ve yüksek hızlı dronlar bir çok kişi tarafından gerek profesyonel gerekse hobi amaçlı kullanılmakta. Alınan bilgilere göre dünyaca ünlü drone markası DJI’da kullanıcılarına FPV yani pilot görüşü olan yarış dronları üretebileceği yönünde çalışmalar yaptığı görülmekte.

DJI’ın bu hafta FCC (Federal İletişim Kurulu) başvurusunu yakalayan drone kullanıcıları ünlü markanın da yarış dronu ve gözlüğü üreteceğini düşünüyor. DJI geçmişte FPV uçağı ile uğraşıyordu. Şirket , 2017 yılında birkaç farklı DJI uçağıyla çalışan, DJI Goggles adlı PlayStation VR boyutlu bir gözlüğü piyasaya sürmüştü.Son yıllarda sadece drone yarışı yarışmaları ve ligleri dışında , FPV insansız uçakları için videografi dünyasında da bir patlama yaşıyor. Yetenekli FPV uçağı pilotları, viral videolar çekiyor.

Bu trendin içine girmeyi kolaylaştıran bir ürün tasarlamak, özellikle DJI’nin küçük kameralar ve yüksek kaliteli görüntüleri yakalayabilen dronlar oluşturma konusundaki uzmanlığıyla anlamlıdır.

DJI ise henüz konu ile ilgili olarak açıklamada bulunmadı. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler