Cumartesi, Nisan 20, 2024

Duke Nukem Filmi Ufukta Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun sektöründeki başarısından sonra sinema sektöründe de noy gösteren yapım sayısı giderek artıyor. Mortal Kombat, Hitman ve Assasin’s Creed gibi filmlerden sonra 1990’lı yıllara damgasını vuran Duke Nukem serisinin de bir sinema filmine uyarlanması meselesi gündeme geldi.

Üstelik yapımcı koltuğunda da, Assasin’s Creed filminin yapımcısı Jean-Julien Baronnet oturuyor.

Resmi Duyuru Her An Gelebilir

Eğer siz de 90’lı yıllarda oyun oynayabilme olanağına sahip şanslı insanlardansanız, Duke Nukem serisinin popüleritesinden haberdarsınızdır.

1991 yılında, platform video oyunu kategorisinde çıkan Duke Nukem‘in ilk oyunu, çoğu oyuncunun beğenisini kazanmış, yıllar geçtikçe de bir efsane olarak adını yazdırmıştı.

Duke Nukem Filmi Ufukta Göründü İÇERİK min

2011 yılında piyasaya sürülen Duke Nukem Forever’ın çıkışıyla salt kitle, seriden biraz uzaklaşmıştı. Fakat meşhur isim, bugün hala adından güzel bir şekilde bahsettirmeye devam ediyor. İsmin; özellikle old school oyuncuların zihninde çiçekler açmasına sebep olduğunu söyleyebiliriz.

Geçmişinde başarılarla dolu bir çizgi çizen bu yapım hakkında yeni birkaç söylenti ortaya çıkmaya başladı.

Söylentilere göre Duke Nukem, kısa bir süre sonra beyaz perde ile bulaşacak. Yapımın başında da Assasin’s Creed’in filminden tanıdığımız Jean-Julien Baronnet’in yer alacağı söylenmekte.

Ek olarak çıkan söylentiler arasında Jean-Julien Baronnet ile Gearbox’ın anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Yani kısa bir süre sonra resmi bir duyuru ile karşılaşabiliriz. 

Diğer bir söylenti, dikkatleri filme çekecek en büyük etkenlerden birisi olabilir. Zira yapımın başrolünü, WWE ringlerinden tanıdığımız Jonh Cena‘nın canlandıracağı konusunda dedikodular dönüyor. Eğer bu söylenti gerçekse, son derece kaliteli bir oyundan bozma film ile buluşabiliriz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler