Cuma, Nisan 26, 2024

e-Spor Aşkına! Yeni Logitech Pro Gaming Klavye neler sunuyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gamer ekipmanları ile yakından takip edilen Logitech, yeni geliştirmiş olduğu Pro Gaming klavye serisi ile oyuncuların gönüllerini fethetmeye geliyor. Performans açısından tatmin olacağımız ve aynı zamanda Romer-G switchlerinin yer aldığı bu klavyeye yakından göz atıyoruz.

Logitech Pro Gaming klavye neler sunuyor ?

Standart mekanik klavyeler ile karşılaştırıldığında %25 daha hızlı tepkime süresine sahip olan Pro Gaming, aynı zamanda daha sessiz bir tuş takım performansı sunuyor. Bilirsiniz, mekanik klavyeler özellikle sessiz ortamlarda çok fazla kafa şişirebiliyor. Üstelik mekanik klavye kullanmayan oyuncular sonradan bu tür klavyeleri kullandıklarında epey zorluklar ile karşılaşabiliyorlar. Ancak Romer-G switchler bize çok yabancı olmadığı gibi, daha da sessiz çalışabiliyor.

logitech pro gaming klavye 002

İçerisinde dahili bellek bulunan klavyede çıkartılabilir kablo sistemi ve özelleştirilebilen RGB aydınlatması bulunuyor. Aydınlatmayı kullanmak için software arayüzünden faydalanıyoruz. Genel olarak vaktini e-Spor oyunları ile geçiren oyuncular için üretilen Logitech Pro Gaming serisi tasarımı ile de dikkat çekiyor.

logitech pro gaming klavye 003

Logitech G Başkan Yardımcısı olan Ujesh Desai ise klavye hakkında şunları söyledi: “Geliştirmiş olduğumuz tasarımlar e-Spor oyuncularına prototip aşamasındayken gösteriliyor ve yorumlarını alıyoruz. Pro Gaming klavyemiz de bu şekilde ortaya çıktı. Sonuç olarak profesyonel oyunculara yönelik tatmin edici performans serisi geliştirildiği gibi, biz bu klavyeye kısaca ‘Kazanmak için oynuyorsanız, aradığınız klavye bu’ yorumu ile yaklaşıyoruz.” dedi.

logitech pro gaming klavye 002

Cloud9 takımından Jake ise bu klavye hakkında “gerçekten müthiş, çünkü rakam tuşları olmadığı için daha küçük ve dayanıklı duruyor. Masamda ise bana fazladan yer kalıyor. Romer-GTM anahtarları sayesinde de sakin bir yazı performansı sizleri bekliyor. Konforu da yanında önemli bir detay.” dedi.

Logitech G Pro oyuncu klavyesi Mart 2017 tarihinde yurt dışında 149 Euro‘dan satılacak. Türkiye’de ise tahmini olarak 699 TL ve civarında olması bekleniyor. Cloud9’dan Jake’nin yorum yapması aslında bizi bağlamıyor. O klavye ofise gelecek, çatır çutur testini yapıcaz. Ondan sonra bu konuları konuşabiliriz Logitech bey..

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler