Perşembe, Nisan 25, 2024

EA, Sınırsız Oyun Servisi Premier’i Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın önde gelen oyun yapım ve dağıtım şirketlerinden Electronic Arts, hali hazırda kullanımda olan ücretli oyun sistemi Origin Access sistemine ek olacak, sınırsız oyun desteği sunan Origin Access Premier’i duyurdu.

Ürettiği oyunlar ve uzun yıllardır oyun sektöründe varlığı ile tanınan ve son zamanlarda istediği ek ödemeler ile kötü ünlenen EA, oyunculara avantajlı ve sürekli bir çevrim içi oyun hizmeti sunmaya başlayacak. Daha önce aylık ve yıllık olarak ücretlendirilen ve üyelere erken erişim, indirim gibi ayrıcalıklar sunan Origin Access programı, yeni Premier üyelik sistemi ile genişliyor.

ea origin access 1

Yeni Premier sistemi, oyunculara Origin Access’in sunduğu tüm özellikler ile birlikte sınırsız oyun oynama imkanı sunacak. Yani bu üyeliği satın aldığınızda erken erişim, ekstra indirim ve tüm Vault kütüphanesine ek, üyelik boyunca herhangi bir oyunu ücretsiz oynayabileceksiniz. Bu açıdan mevcut Origin Access sistemini iki kategori olarak revize eden EA, yayınlandığı makalede yeni sistemini tanıttı. 

Peki Farklar Neler?

Yeni Origin Access sistemi iki farklı üyelik sunuyor. Bunlardan biri temel üyelik olan Basic, diğeri ise daha ayrıcalıklı olan Premier. Her iki sistemin özellikleri ise şu şekilde:

Origin Access Basic

  • Tam sürüm, ön sipariş, DLC, FIFA puanları ve diğer ek satın alımlarda %10 indirim
  • Yeni çıkacak oyunları çıkışından 5 gün önce 10 saate kadar oynama imkanı
  • Oyun kütüphanesi The Vault’a tam erişim

 

Origin Access Premier

  • Tüm oyunlara tam ve sınırsız erişim (üyelik boyunca)
  • Tüm oyunları çıkışından 5 gün önce sınırsız şekilde oynayabilme
  • Tam sürüm, ön sipariş, DLC, FIFA puanları ve diğer ek satın alımlarda %10 indirim
  • Oyun kütüphanesi The Vault’a tam erişim

 

EA’nin yeni ücretli üyelik sistemi kullanıcılar tarafından ne kadar sevilecek ve tercih edilecek şimdilik bilinmiyor. Sistem bir hafta sonra faaliyete geçecek ancak ücretlendirme konusunda net bir bilgi sunulmadı. Yine sistemin ülkemiz içerisinde mevcut olup olmayacağı da belirsiz. 

Peki siz, bu tür servislere üye olur musunuz ?

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler