Cuma, Nisan 19, 2024

Asphalt 9: Legends iOS ve Android İçin Çıkış Yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asphalt 9: Legends iOS ve Android için çıkış yaptı. İşte Asphalt serisinin yeni oyununun detayları…

Mobil platformun eskiden beri en çok oynanılan ve en çok sevilen oyunlarından olan Asphalt, yeni bir oyun ile piyasaya çıktı. İki üç sene önce yeni bir Android telefon alanlar Asphalt 8 gibi oyunları deneyerek oyun deneyimini yaşıyorlardı.

asphalt9 legends 4

Asphalt 8 o zamanlar hem popüler hemde sistem isteyen bir oyundu. Hatta performans testlerinde de epey kullanılan bir oyundu. Şimdi ise serinin yeni oyunun Asphalt 9: Legends piyasaya sürüldü. Gelin oyunun detaylarına göz atalım.

Gameloft’un yeni oyunu olan Asphalt 9, tüm mobil platformlarda indirilmeye sunuldu. Oyun başlangıcında güzel bir müzikle beraber iyi bir intro sunuyor. Dahasında sizi bir araca yönlendirerek oyunu öğrenmenizi sağlıyor.

asphalt9 legends 2

Bu bölümü geçtikten sonra size kendi arabanızı satın aldırıyor ve artık kariyerinize başlıyorsunuz. Birbirinden farklı 50 adet araç içeren oyun birçok mod ile oyuncuları farklı maceralara aktarıyor.

Biz oyunu iPhone 7 ile oynadık. Oyunun herhangi bir grafik ayarı mevcut değil. Oyunun sabit ayarlarında oynadığımızda oldukça üst düzey grafiklere sahip olduğunu gördük. Yine oynadığımız cihaz ile herhangi bir kasma, ısınma veya takılma yaşamadık.

asphalt9 legends 3

Telefonla oynamayan birisi olarak Asphalt 9: Legends benim oldukça dikkatimi çekti. Telefonuma indirdiğim ilk oyun diyebilirim. Sizde aşağıdaki linkleri kullanarak oyunu indirebilirsiniz.

iOS için Asphalt 9: Legends İndir!

Android için Asphalt9: Legends İndir!

asphalt9 legends 5

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler