Cuma, Mart 29, 2024

GTA Online After Hours Güncellemesi Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA V’in çevrim içi platformu GTA Online için uzun zamandır beklenen After Hours güncellemesi yayınlandı. PC kullanıcıları için kullanılabilir olan güncelleme, oyuncuları DJ sahibi yapacak.

Yayınlandığı ilk oyundan son oyuna kadar dünya çapında müthiş bir oyuncu kitlesi oluşturan açık dünya oyunu Grand Theft Auto, rekorlar kıran beşinci oyunu ile kitleleri sürüklemeye devam ediyor. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılından bu yana hem satış, hem oynayış hem de diğer çeşitli alanlarda rekorlar kıran GTA V hala daha güncelliğini koruyor. Her ne kadar hikaye kısmında bir gelişim olmasa da oyun, Online ortamında oynanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde GTA Online için sunulacağı duyurulan After Hours güncellemesi, dün itibari ile PC kullanıcılarına sunuldu. İçerisinde gerçek dünyadan tanıdığımız sanatçıları barındıran update, oyunculara gerçek anlamda bir gece kulübü işletme imkanı sunuyor. 

gta after hours 1

İçerisinde mekan sahipleri, DJ’ler, podyum dansçıları, ışıklandırma kuleleri ile birlikte birbirinden farklı eklentiler barındıran güncelleme, oyuncuları birbirleri ile bu alanda etkileşime tabi tutacak. Dilerseniz gece kulübünüze başka bir oyuncuyu davet edebilir, girişlerde 100$’a kadar ücret belirleyebilirsiniz. Öte yandan kulübe giriş çıkışlarda da damsız ve izinsiz olduğu belirlenen oyuncular, anında kapı dışarı ediliyor.

gta after hours 2

Aynı zamanda oyuna 7 yeni araç da eklenmiş durumda. Üstelik araçlardan birisi festival otobüsü olarak hazırlanmış. Yeni güncellemeyi indirmek için oyunu güncellemeniz yeterli.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler