Perşembe, Nisan 25, 2024

Efsane Kaldığı Yerden: Age of Empires IV Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gençlik yıllarımızın ve internet kafelerin vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Age of Empires kaldığı yerden maceraya devam ediyor. Geliştirici firma Relic Entertaintment Age Of Empires IV için yeni bir video yayınladı. Şuanda için oyunun çıkış tarihi kesinleşmese de, videoda gösterilen pek çok detay oyun hakkında bizlere bilgi veriyor.

Özledik be Reis!

Hani bir tat vardır ya, oynarsınız tadı damağınızda kalır. İşte Age of Empires‘da o oyunlardan bir tanesi. Resmi olarak duyurusu gerçekleştirilen Age of Empires IV için geliştirmeler şuanda devam ediyor. Fakat piyasada şöyle bir söylenti var. Oyunun sadece Windows 10 için geleceği ve diğer Windows sürümleri ile uyumlu olmayacağı konusunda ciddi dedikodular dolaşıyor. O yüzden kesin olmamak ile birlikte bu dedikoduyu araştırdığımızın altını çizelim.

Age of Empires 4 002

Oyunun videosuna göz attığımızda farklı ırkların da olacağını söyleyelim. Öte yandan yine oyun içi savaşın o mükemmel hissiyatını son derece yaşayacağız. Age of Empires 4 için konsept görüntülerin dışında bu mücadele içerisinde Amerikalılar, Romalılar, Japon Samuray Savaşçıları, İngilizler ve Rusların olacağı belirtiliyor. Oyunun yayınlanan yeni videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Age of Empires 4 Trailer

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler