Çarşamba, Nisan 24, 2024

Euro Truck Simulator 2’ye Güncelleme Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Simulasyon oyunları arasında oldukça iyi bir yere sahip olan Euro Truck Simulator 2 için güncellemeler yolda. Güncelleme yeni bir dlc’yi getirecek ve yeni ülkeler eklenecek.

Namı değer ETS 2 oyununun yapımcısı SCS Software yeni Italya dlc‘si üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Oyunda zaten Italya haritasının olduğunu biliyoruz. Ancak şuanda oyunda sadece Italya’nın kuzeyi bulunmakta. Gelecek dlc ile Italya haritası tamamlanacak.

Biz her ne kadar Euro Truck Simulator 3’ün çıkmasını beklesekte, ETS 2 güncelleme almaya ve güzelleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl  oyunu ile başarısız bir hamle yapan SCS, ETS 2’ye güncelleme getirerek oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

euro truck simulator 2 1

Gelen güncelleme Italya haritasının tamamını daha güzel bir hale getirecek. Dağların, tepelerin, evlerin ve yolların daha iyi olacağı iddia ediliyor. Bu durum  oyunun artık o alışılmış haritasını değiştirerek oynanım sayısını arttıracaktır.

Tabi şöyle bir baktığınızda şimdiye kadar ücret ödemeden bir güncelleme alamayacaksınız gibi duruyor. Ancak SCS’den gelen bilgiye göre oyunda mevcut olarak bulunan Kuzey Italya güncellenerek ücretsiz bir şekilde daha iyi bir hale getirilecek.

Güncelleme ile birlikte gelecek olan dlc’nin fiyatı bilinmez iken; yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler